發現咗男朋友同鬼妹fd講「我愛你」

211 回覆
1 Like 4 Dislike
如果我偷食我條女識扮唔知世界幾咁美好

真係扮唔知嘅話佢會留底嗎?

人會留低呀
個心唔會咁解
如果我偷食我條女識扮唔知世界幾咁美好

真係扮唔知嘅話佢會留底嗎?

人會留低呀
個心唔會咁解

到時佢有得比較
就算某d方面你比贏都好
兩個人相處根本就變哂質

點解唔搵過個
搵個相處果陣一心一意對自己既人
而唔係日日驚佢走
下下驚要同另一邊比較

除非佢好有錢啦 又或者你出到去冇市場
你咁咪隻眼開隻眼閉囉
你點都要搞清楚件事先 你唔捨得唔分手係另一回事
你扮唔知佢出軌你都唔會開心
不過講埋要走既人你留得一次 又會唔會留到第二次
衰d講句 第一次你原諒佢 第二次佢就會諗你都係會原諒佢
講得我愛你都已經唔係簡單事啦 自己諗啦
有冇鬼妹圖
有冇鬼妹圖

得你捉得住重點

拿呢位師傅就講得岩啦

拿呢位師傅就講得岩啦

屌 好耐無見

有無可能真係玩下?佢地唔係日日有message, 有都係幾個鐘覆一次

有無可能真係玩下?佢地唔係日日有message, 有都係幾個鐘覆一次

鬼妹爽朗好多㗎嘛,多數都係約出街
DLLM,仲忍
樓主男友係男人中既典範
每個地方一條囡 , 仲要食鬼妹
咩國家

唔知 好似歐洲人
外國人講我愛你唔係好普遍既咩?
樓主男友係男人中既典範

男嘅就係典範,女嘅就係雞係公廁
外國人講我愛你唔係好普遍既咩?

我男朋友唔係外國人
我之前個鬼仔fd都係因為同第二個講I love you先俾鬼妹飛
咩國家

唔知 好似歐洲人

只係好奇佢用咩文啫

唔記得寫咩
Btw wie geht's ihnen?
樓主男友係男人中既典範

男嘅就係典範,女嘅就係雞係公廁

囡囡最鍾意呢類男人架啦

換個角度睇 你男友都係出色先食到囡姐 有個出色男友幾好
咩國家

唔知 好似歐洲人

只係好奇佢用咩文啫

唔記得寫咩

德文
咩國家

唔知 好似歐洲人

只係好奇佢用咩文啫

唔記得寫咩

德文

之前有跟巴打個德文post 相認下
咩國家

唔知 好似歐洲人

只係好奇佢用咩文啫

唔記得寫咩

Flirtet er mit dem Mädchen auf Deutsch?

Nein, das ist nicht deutsch
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞