發現咗男朋友同鬼妹fd講「我愛你」

211 回覆
1 Like 4 Dislike

點接受?
你唔好撚戇鳩啦

哥芝我已經唔想屌佢啦
留返啲力食花生算

講到最尾都係我犯賤唔想分開
我都等緊睇自己仆街

咁佢講左啲咩解釋呢
真心想知

我都食花生算 慳返啖氣
老實講啦 你仔成日唔響香港 得罪講句屌埋其他女你都唔知啦 而且佢講兩句已經可以說服到你

佢之後返嚟就唔洗再走,除非佢自己走

佢唔係話要飛去搵個鬼妹扑野咩

佢應承咗唔會去

呵呵
佢都答應唔再溝女呀

香港女仔wfc,我遇到果啲一隻兩隻臭雞黎

學左三年俄文,不過actively學左年半

你覺得難唔難學?讀音嚟講我好多字都識讀,所以讀應該唔難,咁文法呢?

讀音梗係易 兩堂就學得識啦
文法真係令我大開眼界,未見過咁撚複雜既文法,讀撚過俄文真係想指撚住話英文德文難學啲人黎屌

其實陰性嘅詞係咪畀女人講,陽性就男人講?

係個詞性,例如櫈係男性詞、貓係女性詞,同講個人無關

你又話淨係識講俄文嘅早晨嘅,點解呢啲你又識?

淨係識Hi同早晨
同緊個白俄妹傾咗段時間
佢學廣東話仲快過我學俄文

香港女仔wfc,我遇到果啲一隻兩隻臭雞黎

學左三年俄文,不過actively學左年半

你覺得難唔難學?讀音嚟講我好多字都識讀,所以讀應該唔難,咁文法呢?

文法真係令我大開眼界,未見過咁撚複雜既文法,讀撚過俄文真係想指撚住話英文德文難學啲人黎屌

歐洲語言個結構差唔多,法文、西班牙文同意大利文都係
利申:好有興趣,但淨係識少少扮代表

講到最尾都係我犯賤唔想分開
我都等緊睇自己仆街

咁佢講左啲咩解釋呢
真心想知

我都食花生算 慳返啖氣
老實講啦 你仔成日唔響香港 得罪講句屌埋其他女你都唔知啦 而且佢講兩句已經可以說服到你

佢應承咗唔會去

佢係咪有見過個鬼妹,定網上識

見過
我可以大概講下俄文文法係點
樓主介唔介意我騎劫個post

唔會呀

淨係識Hi同早晨
同緊個白俄妹傾咗段時間
佢學廣東話仲快過我學俄文

唉諗起我之前冇理個白俄妹 佢用wechat但我覺得wechat唔好用,成日唔禁入去

我特登裝LINE
不過佢地真係對支那幾有正面嘅睇法
條件唔好係要忍下
條件唔好係要忍下

正常香港女仔,只係唔想咁快放棄
試下send繁體中文去屌佢
我可以大概講下俄文文法係點
樓主介唔介意我騎劫個post

不如開個你問我答啦
條件唔好係要忍下

俾順豐騙案呃果d人都你咁諗法架
條件唔好係要忍下

俾順豐騙案呃果d人都係咁諗法架

我都食花生算 慳返啖氣

佢應承咗唔會去

佢係咪有見過個鬼妹,定網上識

見過

見過就有威脅性啲

是但啦,睇多幾日先算
條件唔好係要忍下

俾順豐騙案呃果d人都你咁諗法架

我笑咗,多謝你
樓豬幾歲 成日話愛情係盲目乜乜乜,明知佢差仲維持住,只可以講你愛佢多過你愛你自己. 我明拍得耐好似已經係個comfort zone到,唔敢走唔離開. 之前我都試過咁,一齊左三年以上,最後個時比佢精神折磨斷斷續續半年,有一日唔知做咩好似好清醒咁,發現我唔可以再比咁對待,因為佢好影響我情緒. 最後我走左.

樓豬幾歲 成日話愛情係盲目乜乜乜,明知佢差仲維持住,只可以講你愛佢多過你愛你自己. 我明拍得耐好似已經係個comfort zone到,唔敢走唔離開. 之前我都試過咁,一齊左三年以上,最後個時比佢精神折磨斷斷續續半年,有一日唔知做咩好似好清醒咁,發現我唔可以再比咁對待,因為佢好影響我情緒. 最後我走左.

二十頭

二十頭

其實我都知自己有時間可以重新嚟過,但係我未有勇氣。同埋好驚會再搵唔到

二十頭

其實我都知自己有時間可以重新嚟過,但係我未有勇氣。同埋好驚會再搵唔到

咁真係要等你夠勇氣...旁人講乜都無用,鬧都無用
我都有好似你咁諗過,驚再搵唔到. 宜家我知道唔係,
Good luck 啦!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞