發現咗男朋友同鬼妹fd講「我愛你」

211 回覆
1 Like 4 Dislike
好恐怖,我痛苦

其實你知點做先岩 不過唔敢行動

你個名好徹底咁描述咗我

實際啲,遲早都要問口,叫啲講完早啲recover,開始過一段新感情
好恐怖,我痛苦

你個名好徹底咁描述咗我

因為你係以前既我
好恐怖,我痛苦

你個名好徹底咁描述咗我

實際啲,遲早都要開口,
早啲講完早啲recover,開始過一段新感情
好恐怖,我痛苦

你個名好徹底咁描述咗我

實際啲,遲早都要問口,叫啲講完早啲recover,開始過一段新感情

Agger
好恐怖,我痛苦

你個名好徹底咁描述咗我

我曾經講過呢個會係我最後一個愛嘅人 都幾難會recover到
好恐怖,我痛苦

你個名好徹底咁描述咗我

我曾經講過呢個會係我最後一個愛嘅人 都幾難會recover到

未遇到下個你又知
樓豬覺得自己無青春再搵
我呢一世都係唔會夠啲鬼妹吸引,永遠都唔會理解到佢地得到嘅愛
好恐怖,我痛苦

你個名好徹底咁描述咗我

問出口再算啦

話比你聽呀,果啲只係新鮮感,到佢玩夠,就會搵下一個

你生日食飯,佢都唔肯用啲時間book位就知佢已經厭左你

佢一直都係咁,懶到出汁
之前先睇到巴打出post 話帶綠帽,情況同我九成似,我男朋友仲話個女仔係垃圾
好恐怖,我痛苦

你個名好徹底咁描述咗我

屌你初戀個個都係咁

拍多幾次你就知我愛你同npc對話一樣
其實你係一定要同佢講清楚
就算係明知道會分手都要講清楚

如果由佢不明不白既
就算之後可以繼續一齊到
你心中都一定會有條刺
會唔開心,會懷疑佢

無論如何都要同佢傾清楚

佢一直都係咁,懶到出汁

唔好幫人搵藉口啦,有心既點都會去做,我估你應該比左佢了

如果由佢不明不白既
就算之後可以繼續一齊到
你心中都一定會有條刺
會唔開心,會懷疑佢

無論如何都要同佢傾清楚

一日都係我衰睇佢嘅嘢 條刺係我自己搵出嚟
人一世物一世
點都要試下鬼妹
有個鬼妹女朋友,係朋友鬼咁威
鬼妹波又大 lin 又pink, 屌到短幾年都制
學佢地既文化,即刻open 講i love u

絲打你見到洋腸都可能係咁

計我話,就分手啦

佢係外國嗰陣同過鬼妹一齊,同我講唔鍾意佢地來者不拒 又話鍾意我唔係港女

如果由佢不明不白既
就算之後可以繼續一齊到
你心中都一定會有條刺
會唔開心,會懷疑佢

無論如何都要同佢傾清楚

白撚癡
你慌你唔睇 佢就唔會偷跳

如果由佢不明不白既
就算之後可以繼續一齊到
你心中都一定會有條刺
會唔開心,會懷疑佢

無論如何都要同佢傾清楚

白撚癡
你慌你唔睇 佢就唔會偷跳

牛唔飲水唔行得後樓梯

佢一直都係咁,懶到出汁

真正愛對方係唔會懶
樓主你唔好再自己呃自己

如果由佢不明不白既
就算之後可以繼續一齊到
你心中都一定會有條刺
會唔開心,會懷疑佢

無論如何都要同佢傾清楚

屌你老母你都戇撚鳩

你唔撚係覺得只要你唔睇會電話
扮到咩事都無發生
就真係會咩事都無發生下話 ?

醒下啦仆街
用你對屎忽眼去睇下呢個世界發生緊啲咩事啦
唔好再活係自己既幻想世界啦

佢一直都係咁,懶到出汁

真正愛對方係唔會懶
樓主你唔好再自己呃自己

佢好飄忽,我成日都捉摸唔到佢會唔開心,但係佢每次氹我就會咩嘢都唔記得開心到飛咁

佢一直都係咁,懶到出汁

真正愛對方係唔會懶
樓主你唔好再自己呃自己

佢好飄忽,我成日都捉摸唔到佢會唔開心,但係佢每次氹我就會咩嘢都唔記得開心到飛咁

咁係因為你戇鳩

如果由佢不明不白既
就算之後可以繼續一齊到
你心中都一定會有條刺
會唔開心,會懷疑佢

無論如何都要同佢傾清楚

屌你老母你都戇撚鳩

你唔撚係覺得只要你唔睇會電話
扮到咩事都無發生
就真係會咩事都無發生下話 ?

醒下啦仆街
用你對屎忽眼去睇下呢個世界發生緊啲咩事啦
唔好再活係自己既幻想世界啦

多謝你鬧我 其實我都係想有多啲聲音俾勇氣我去面對
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞