發現咗男朋友同鬼妹fd講「我愛你」

211 回覆
1 Like 4 Dislike
點解可以咁樣對我?平時同我講愛我、要一生一世、要生小朋友,同時就同第二個plan 旅行

樓主算撚數搵個第過
Update,忍唔住同佢傾咗,佢有解釋而我亦都接受,又無話我偷睇唔啱

點接受?
你唔好撚戇鳩啦

哥芝我已經唔想屌佢啦
留返啲力食花生算

講到最尾都係我犯賤唔想分開
我都等緊睇自己仆街

咁佢講左啲咩解釋呢
真心想知

X2

我仲想同佢一齊就咩原因都會接受到,係個心嘅問題
Update,忍唔住同佢傾咗,佢有解釋而我亦都接受,又無話我偷睇唔啱

點接受?
你唔好撚戇鳩啦

哥芝我已經唔想屌佢啦
留返啲力食花生算

我都等緊睇自己仆街

咁佢講左啲咩解釋呢
真心想知

X2

有刺未?

講下外語我愛你啫
人人學外語都係學依d先架啦
外國人講我愛你唔係好普遍既咩?

睇國家,東歐應該唔係
例如俄文Любимая,по тебе скучаю呢啲唔係亂用
睇美國呢啲可能又唔同

我淨係識得講Я тебя/Вас люблю咋
巴打識俄文?

同俄妹用俄文msg左近3個月

識俄文?用VK傾啊?
我發覺自己原來都有俄妹add我做friend,反而香港女仔就.............

香港女仔wfc,我遇到果啲一隻兩隻臭雞黎

學左三年俄文,不過actively學左年半

你覺得難唔難學?讀音嚟講我好多字都識讀,所以讀應該唔難,咁文法呢?

點接受?
你唔好撚戇鳩啦

哥芝我已經唔想屌佢啦
留返啲力食花生算

我都等緊睇自己仆街

有第一次, 就有2,3,4次

點接受?
你唔好撚戇鳩啦

哥芝我已經唔想屌佢啦
留返啲力食花生算

我都等緊睇自己仆街

咁佢講左啲咩解釋呢
真心想知

X2

有刺未?

唔算有,但係再有咩事我會斷纜

點接受?
你唔好撚戇鳩啦

哥芝我已經唔想屌佢啦
留返啲力食花生算

我都等緊睇自己仆街

咁佢講左啲咩解釋呢
真心想知

我都食花生算 慳返啖氣
老實講啦 你仔成日唔響香港 得罪講句屌埋其他女你都唔知啦 而且佢講兩句已經可以說服到你

佢之後返嚟就唔洗再走,除非佢自己走

巴打識俄文?

識俄文?用VK傾啊?
我發覺自己原來都有俄妹add我做friend,反而香港女仔就.............

你覺得難唔難學?讀音嚟講我好多字都識讀,所以讀應該唔難,咁文法呢?

讀音梗係易 兩堂就學得識啦
文法真係令我大開眼界,未見過咁撚複雜既文法,讀撚過俄文真係想指撚住話英文德文難學啲人黎屌

等我又試下學先

我都等緊睇自己仆街

咁佢講左啲咩解釋呢
真心想知

X2

有刺未?

講就易,到時你又話愛係盲目架啦

點先可以有勇氣?
事既

點接受?
你唔好撚戇鳩啦

哥芝我已經唔想屌佢啦
留返啲力食花生算

我都等緊睇自己仆街

咁佢講左啲咩解釋呢
真心想知

X2

有刺未?

聽住先
100% 唔撚信

巴打識俄文?

識俄文?用VK傾啊?

文法真係令我大開眼界,未見過咁撚複雜既文法,讀撚過俄文真係想指撚住話英文德文難學啲人黎屌

其實陰性嘅詞係咪畀女人講,陽性就男人講?

點接受?
你唔好撚戇鳩啦

哥芝我已經唔想屌佢啦
留返啲力食花生算

我都等緊睇自己仆街

咁佢講左啲咩解釋呢
真心想知

我都食花生算 慳返啖氣
老實講啦 你仔成日唔響香港 得罪講句屌埋其他女你都唔知啦 而且佢講兩句已經可以說服到你

佢唔係話要飛去搵個鬼妹扑野咩

點接受?
你唔好撚戇鳩啦

哥芝我已經唔想屌佢啦
留返啲力食花生算

我都等緊睇自己仆街

咁佢講左啲咩解釋呢
真心想知

我都食花生算 慳返啖氣

佢唔係話要飛去搵個鬼妹扑野咩

佢應承咗唔會去

識俄文?用VK傾啊?

係個詞性,例如櫈係男性詞、貓係女性詞,同講個人無關

識俄文?用VK傾啊?

係個詞性,例如櫈係男性詞、貓係女性詞,同講個人無關

你又話淨係識講俄文嘅早晨嘅,點解呢啲你又識?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞