發現咗男朋友同鬼妹fd講「我愛你」

211 回覆
1 Like 4 Dislike
佢仆街時你亦犯賤

其實陰性嘅詞係咪畀女人講,陽性就男人講?

係個詞性,例如櫈係男性詞、貓係女性詞,同講個人無關

你又話淨係識講俄文嘅早晨嘅,點解呢啲你又識?

淨係識Hi同早晨
同緊個白俄妹傾咗段時間
佢學廣東話仲快過我學俄文

唉諗起我之前冇理個白俄妹 佢用wechat但我覺得wechat唔好用,成日唔禁入去

我特登裝LINE
不過佢地真係對支那幾有正面嘅睇法

冇正面睇法都唔同你傾啦,後生好多都唔知香港咩料

佢好清楚香港係乜
有追開新聞
但係就好消極
除得快啦
估估下就話你唔信佢姐,有埋證據都仲呃自己咩
除得快啦

佢好認真咁話佢地好多年友情,都唔知點解個女仔會話掛住佢
又話真係一啲都唔鍾意嗰個女仔
啱啱係地鐵緊唔住流晒馬尿,有個男人俾咗成包tempo 紙巾我。如果你係巴打又睇到呢度,多謝你呀
啱啱係地鐵緊唔住流晒馬尿,有個男人俾咗成包tempo 紙巾我。如果你係巴打又睇到呢度,多謝你呀

唔住
點解成日有呢d發現男友偷食 幫佢諗埋藉口 甚至怨自己 擔心分手既case
男人真係爽 咁多傻女人
換轉男發現女偷食多數清醒好多
其實你自己心入面明 你只係唔想面對無勇氣
我愛你係人地話掛住你就用黎回答既句子黎??
點解都解唔通 跟本唔係可接受解釋
清醒d 唔好一個愛字就衝埋去
不忠 你幾愛都係死罪黎

不過講咁多有咩用 你無勇氣去醒
不忠 你幾愛都係死罪黎

佢話只係佢地嘅笑話
個女仔講完啲on9嘢佢用我愛你代替屌你
佢覺得呢個係佢地玩玩下嘅溝通方式,兩邊都有共識,絕對唔係有嘢
不忠 你幾愛都係死罪黎

佢話只係佢地嘅笑話

你 信 唔 信 呀? 你 答 呀? 你 自 己 話 呀?
佢覺得呢個係佢地玩玩下嘅溝通方式,兩邊都有共識,絕對唔係有嘢

咁你都覺得係又真係無人阻到你既
哂9氣啦 今日夠擔溝鬼妹當玩 他日就有擔係香港溝多條女 就算依家唔散 遲早都散 無謂做垂死既掙扎啦絲打 人把口從來都唔可信 都無謂咁多FF move on 把啦
利申 唔信人既毒撚
不忠 你幾愛都係死罪黎

佢話只係佢地嘅笑話

到最後發現
你都係一個笑話
樓豬幾歲 成日話愛情係盲目乜乜乜,明知佢差仲維持住,只可以講你愛佢多過你愛你自己. 我明拍得耐好似已經係個comfort zone到,唔敢走唔離開. 之前我都試過咁,一齊左三年以上,最後個時比佢精神折磨斷斷續續半年,有一日唔知做咩好似好清醒咁,發現我唔可以再比咁對待,因為佢好影響我情緒. 最後我走左.

二十頭

其實我都知自己有時間可以重新嚟過,但係我未有勇氣。同埋好驚會再搵唔到

當你夠痛既時候就會有勇氣架啦

我當年都係因為未夠痛所以先唔走
除得快啦

佢好認真咁話佢地好多年友情,都唔知點解個女仔會話掛住佢
又話真係一啲都唔鍾意嗰個女仔

唔鍾意又會講 我愛你既
不忠 你幾愛都係死罪黎

佢話只係佢地嘅笑話

咁你信 ?
你真係好撚蠢豬呀
I love you

咁你都覺得係又真係無人阻到你既

繼續呃自己啦
如果你覺得活係自己既童話幻想世界會開心啲
咁我都支持你
不忠 你幾愛都係死罪黎

佢話只係佢地嘅笑話

咁你信 ?
你真係好撚蠢豬呀
I love you

樓主咁都信真係
點解又會變左討論語言po?

btw 鬼妹其實幾易溝,肯去問最起碼都會約到出街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞