想問大家意大利有咩係必做同必去?

231 回覆
0 Like 1 Dislike
留名

有冇人六月中至尾會去意大利 屌唔想毒撚一人去

你幾號去 我都係

6月10/11啊

我11/6飛去羅馬😂

有冇tg😂利申翻係絲

太好了 我都係絲
Tg: hcyhcyhcy
成個post都唔係好多介紹
成個post都唔係好多介紹

反而有matching作用lol
米蘭完全唔值兩日
一日都比多
教堂+san siro
睇過一場拿玻里 氣氛好過哂巴塞同曼城 真係返唔到轉頭

睇過妓對巴塞
英國球迷真係癲到hihi
等我推一推先
威尼斯三個鐘後到
有無咩注意地方

小心隨身物品
佛羅倫斯 牛肚包

梵蒂岡都值得去
米蘭完全唔值兩日
一日都比多
教堂+san siro

去完我都覺好悶 一日真心夠
等我推一推先
威尼斯三個鐘後到
有無咩注意地方

小心隨身物品

聽朝落florence了
其實意大利真心唔錯
會再黎
佛羅倫斯 牛肚包

梵蒂岡都值得去

聽日試下先
巴黎危險指數係100% 既話,意大利係幾多?

兩個國家都去過
兩次都冇穿冇爛返嚟

只可以講你係大頭蝦的話
就算喺香港你都會畀人偷嘢

講真夠機警就得
我咁岩個時飲完酒唔留神所以差小小奶野

有興趣知詳情 可唔可以講下
去迪爾艾比球場係我由細到大既夢想黎
但而家已經拆左
而家夢想變左祖雲達斯球場

利申:未去過,呢世人一定要去一次
巴黎危險指數係100% 既話,意大利係幾多?

兩個國家都去過
兩次都冇穿冇爛返嚟

只可以講你係大頭蝦的話
就算喺香港你都會畀人偷嘢

講真夠機警就得
我咁岩個時飲完酒唔留神所以差小小奶野

有興趣知詳情 可唔可以講下

詳情係
我個日去完ghent遲左番市中心
十二點幾想轉電車個時
有兩個男人跟住我
一個搞我袋拉鍊拉開左
我想拉番埋個時點知佢有同黨係我後面想插隻手落黎拎走我電話
當時我即時插手落電話唔好俾佢拎
之後大大力睥住佢(當初我唔知佢兩個係同黨黎
但而家已經拆左

我以前睇開波個時係捧羅馬
不過今次咁岩撞正費倫天拿有場波
我朋友入左去睇
但我趕飛機所以無去
Btw我路線會係
米蘭兩日--》五漁村兩日--》venice 2-3日 加剩底時間去佛羅倫斯..有時間先去羅馬(因為我book左機票係羅馬走...)

走得咁密你唔攰架

你個行程,建議佛羅倫斯都唔去,搭火車都搭到你嘔
Btw我路線會係
米蘭兩日--》五漁村兩日--》venice 2-3日 加剩底時間去佛羅倫斯..有時間先去羅馬(因為我book左機票係羅馬走...)

走得咁密你唔攰架

太遲 自膠
等我推一推先
威尼斯三個鐘後到
有無咩注意地方

小心隨身物品

其實意大利真心唔錯
會再黎

橫掂你都去緊,佛羅倫斯你喺舊城區鳩行就得,基本亂行都行得晒主要景點

Zaza個牛扒好似係一公斤咁大塊,要唔要食就自己考慮

唔食我反而有另一間比較推薦,想知再講

記得瘋狂食gelato, 唔係返香港一定後悔

利申 後悔中
Btw我路線會係

走得咁密你唔攰架

太遲 自膠

其實都真係幾攰 我狂趕通宵車咁樣搭落去...我而家準備搭飛機走...要補眠
等我推一推先
威尼斯三個鐘後到
有無咩注意地方

小心隨身物品

其實意大利真心唔錯
會再黎

橫掂你都去緊,佛羅倫斯你喺舊城區鳩行就得,基本亂行都行得晒主要景點

利申 後悔中

我行完了
最尾食左zaza既beef slice
幾好食
我6日食左6杯gelato
表示磅已增
不過你推薦邊一間?
Zaza兩間鋪夾住一間野成日都無人
好慘
但而家已經拆左

我以前睇開波個時係捧羅馬
不過今次咁岩撞正費倫天拿有場波
我朋友入左去睇
但我趕飛機所以無去

其實法蘭基,奧林匹高同聖保里都好正
有機會真係想去晒
反而聖西路就一D興趣都無
等我推一推先
威尼斯三個鐘後到
有無咩注意地方

小心隨身物品

其實意大利真心唔錯
會再黎

利申 後悔中

我行完了
幾好食
表示磅已增
不過你推薦邊一間?
好慘

等我推一推先
威尼斯三個鐘後到
有無咩注意地方

小心隨身物品

其實意大利真心唔錯
會再黎

利申 後悔中

我行完了
幾好食
表示磅已增
不過你推薦邊一間?
好慘

Where
等我推一推先
威尼斯三個鐘後到
有無咩注意地方

小心隨身物品

其實意大利真心唔錯
會再黎

利申 後悔中

我行完了
幾好食
表示磅已增
不過你推薦邊一間?
好慘

Where

近聖十字廣場一條巷仔,有d偏僻,可能要上trip advisor搵準確地址

小心隨身物品

其實意大利真心唔錯
會再黎

利申 後悔中

我行完了
幾好食
表示磅已增
不過你推薦邊一間?
好慘

Where

近聖十字廣場一條巷仔,有d偏僻,可能要上trip advisor搵準確地址

Ok
而家係意大利
發覺d人勁無禮貌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞