想問大家意大利有咩係必做同必去?

231 回覆
0 Like 1 Dislike
喺意大利 星期日睇米蘭對羅馬

巴打stay邊

尋日先到步 頭兩日喺都靈 好似無乜好食 我又唔係特別鍾意咖啡同朱古力
聽朝去帕爾馬玩一日,之後去米蘭、熱拿亞,再去Firenze玩一日,之前去過但太掛住啲T bone,所以想去多次

睇黎我地路線幾唔同下..同緊我朋友去緊五漁村了

巴打stay邊

尋日先到步 頭兩日喺都靈 好似無乜好食 我又唔係特別鍾意咖啡同朱古力
聽朝去帕爾馬玩一日,之後去米蘭、熱拿亞,再去Firenze玩一日,之前去過但太掛住啲T bone,所以想去多次

巴打去咗米蘭未?如果未去可以試吓Botinero,係國際米蘭前隊長Zanetti間餐廳,入面掛滿晒球星簽名波衫同波鞋,美斯上個星期先捐咗件比佢。上次去咗今次會再去,反正啲餐廳食既都差唔多,可以試吓啲靚啲同特別啲既飽吓眼福
威尼斯Stay2日 一日本島一日外島 買咩pass 好

本島行好過坐船啦

好似有時限PASS 仲要細過好似27歲有優惠 我都係果陣去到先知
BTW本島1日行哂
留名

有冇人六月中至尾會去意大利 屌唔想毒撚一人去
去米蘭站算啦

巴打stay邊

巴打去咗米蘭未?如果未去可以試吓Botinero,係國際米蘭前隊長Zanetti間餐廳,入面掛滿晒球星簽名波衫同波鞋,美斯上個星期先捐咗件比佢。上次去咗今次會再去,反正啲餐廳食既都差唔多,可以試吓啲靚啲同特別啲既飽吓眼福

去完啦已經 下次會再去個邊
留名

考緊試 幫推
去米蘭站算啦

係米蘭搵到間野叫旺角

本島行好過坐船啦

好似有時限PASS 仲要細過好似27歲有優惠 我都係果陣去到先知
BTW本島1日行哂

我記得張pass可以去埋burano同murano
抵買呀
買果陣好似有賭場免費入場卷
留名學野

如果我4月12號-15號復活節左右喺羅馬
會唔會有好多特別嘅天主教典禮或者儀式可以睇到?
多謝

我係意大利幫你輕力推一推

多謝
長住定玩緊
下個禮拜去11日留名
相認相認 估下我係邊個
留名

你幾號去 我都係

本島行好過坐船啦

BTW本島1日行哂

我記得張pass可以去埋burano同murano
抵買呀
買果陣好似有賭場免費入場卷

我等緊車去威尼斯 等我去買先
留名學野

如果我4月12號-15號復活節左右喺羅馬
會唔會有好多特別嘅天主教典禮或者儀式可以睇到?
多謝

我係意大利幫你輕力推一推

多謝
長住定玩緊

玩緊啊 去完五漁村同米蘭 而家係bolognse 等轉車去威尼斯
下個禮拜去11日留名

我再推
相認相認 估下我係邊個

中學同學定大專朋友
等我推一推先
威尼斯三個鐘後到
有無咩注意地方
相認相認 估下我係邊個

中學同學定大專朋友

同系啊師兄
留名

你幾號去 我都係

6月10/11啊
睇過一場拿玻里 氣氛好過哂巴塞同曼城 真係返唔到轉頭
留名

你幾號去 我都係

6月10/11啊

我11/6飛去羅馬😂
留名

你幾號去 我都係

6月10/11啊

我11/6飛去羅馬😂

有冇tg😂利申翻係絲
相認相認 估下我係邊個

中學同學定大專朋友

同系啊師兄

我好似知了 pm你先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞