想問大家意大利有咩係必做同必去?

231 回覆
0 Like 1 Dislike
我fd同我講話要做西裝
好過香港多多聲
我fd同我講話要做西裝
好過香港多多聲

我暫時唔駛住...將來再黎再試下
係Florence 要去zaza 塊牛朳好正
係Florence 要去zaza 塊牛朳好正

我之前見其他post有講 一定會試!
睇波

我遲下會去英國...想睇英超多小小
但係諗緊會唔會去 聖西羅球場

睇過妓...英國d球迷癲架

阿記好靜wor

點解咁講
睇波

我遲下會去英國...想睇英超多小小
但係諗緊會唔會去 聖西羅球場

睇過妓...英國d球迷癲架

阿記好靜wor

點解咁講

咪因為好靜囉
一定要瘋狂食雪糕
瘋狂食risotto
我會建議米蘭最多半日大教堂附近好了
多啲時間去其他好過
佛羅倫斯預2日(去埋比薩斜塔),記得一定要上山睇全景
羅馬最多小偷
米蘭半日都太多
記得飲紅酒
Florence 食T bone,牛肚包
Cirque tere 食炸海鮮
Gelato ,hot chocolate Vincii 好正
米蘭可以去como玩返日
有啲餐廳如果見你係遊客會收貴啲
米蘭半早都嫌多,睇完教堂同last supper就得
Shopping mall 勁多蝗
米蘭半都嫌多,睇完教堂同last supper就得
Shopping mall 勁多蝗
一定要瘋狂食雪糕

呢個就一定
瘋狂食risotto

有無邊間推介咁
我會建議米蘭最多半日大教堂附近好了
多啲時間去其他好過
佛羅倫斯預2日(去埋比薩斜塔),記得一定要上山睇全景
羅馬最多小偷

結果我book左火車飛第二日先走
上山係睇pisa全景定florence?
米蘭半日都太多
記得飲紅酒

米蘭紅酒出名?
Florence 食T bone,牛肚包
Cirque tere 食炸海鮮
Gelato ,hot chocolate Vincii 好正

Marked
米蘭可以去como玩返日

我同我朋友com下...
我上年去左意大利半個月, Rome > Firenze > Venice > Milan
同埋 Chinque Terre, Siena, Arezzo

都不知幾安全, 完全無遇過扒手, 而且遇過既意大利人都算 nice

我其實都未去過意大利
但自己前幾日係比利時差小小俾人偷野所以防避心都重左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞