香港有無男仔係接受到女朋友痴身的?

317 回覆
28 Like 13 Dislike
一開初已經放置play 現在幾日都冇whatsapp 就算有都唔過10句per day 拍咗好似冇拍
利申:絲 開始咗2個月 longD咗個半月

幾日唔whatsapp點接受到
以前好憎 定左婚之後就無咩所謂

唉我咁痴,佢都唔會想同我定婚
一開初已經放置play 現在幾日都冇whatsapp 就算有都唔過10句per day 拍咗好似冇拍
利申:絲 開始咗2個月 longD咗個半月

同你差唔多
其實有啲攰,對方都唔係痴身
自己痴身無意思

有種“你唔搵對方 對方就唔會理你”嘅傾向.....
寧願打機陪frd去玩都唔搵我 當初點解要開始呢?(sigh

完全明
我同我女朋友互相都好痴身

好好珍惜
我都想有個痴身嘅女朋友啊 好想有種比人重視嘅感覺 好想比人關心 20 24 都無所謂

唉,你試過就唔會咁口響
個個追之前都咁講,得米我就可以死開,自動嗰隻
我覺得痴身呢個字其實幾單向
我同男朋友都唔係一個星期要見足六/七日
但大家願意拎時間出黎陪對方
即係唔係有野做 但如果即興想食個飯都會出黎
同埋本身了解對方生活習慣 知道邊啲時間可以約佢搵佢
其實都可以話我單方面痴身嘅 但佢會陪我 同時我都知咩時候要俾空間佢自己抖吓/陪fd

和平真快樂
快點來痴我
住緊hall 兩個人日日痴埋一齊 個男仔出去兩個鐘約人食飯 個女仔已經頂唔順話好掛住 算唔算痴身

我都會 因為會覺得佢明明同我一齊,點解突然要我孤伶伶一個,呢種on9想法
愛咪接受到﹐唔愛咪接受唔到

唉,好hurt啫
兩個鐘有咩咁出奇啊 我晾個衫十分鐘都俾人追魂call

有說話聽啦
男朋友對痴身嘅定義錯晒... 我又唔使好痴身 雖然係日日想見到佢 但有時唔開心都見到佢就好
快點來痴我

嗚嗚又話痴身,走左去既
Pmed
有吖
大家都好痴身,未拍嗰陣放學即走,拍咗之後日日留喺學校做功課,打咗鐘都唔願走
星期六日都跟埋番教會

往屎只能…………
我好痴身 但男朋友唔鍾意我咁痴 不過佢又肯就我比我痴 只係我好驚佢有一日會頂唔順然後飛左我
我係咪要無咁痴 佢先會鍾意我多啲
原因只得一個

屌個既西唔會再想屌
點會無
利申:鍾意條女痴身
仲係熱戀期,所以男朋友仲好痴身,日日見都唔厭,好多時都係佢提出要見。但唔知佢過左一兩年會唔會仲係咁,佢自己就堅持話自己好痴身既,但其實男仔有無可能係一直痴身落去

絲打我留意左你好耐 認真
你好似我女朋友 ,你個名係咪有個晴字
同男友差唔多日日見,見得多都衝突都會多d
暫時算係大家都痴身
有無鐘意痴身既男仔要左我?
利申 好痴身 好似係
可以互痴身就好啦
利申 好痴身 好似係
可以互痴身就好啦

pm
利申 好想要個痂身女朋友
利申 好痴身 好似係
可以互痴身就好啦

btw 絲打係天秤座?
me 同女朋友日日見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞