香港有無男仔係接受到女朋友痴身的?

317 回覆
28 Like 13 Dislike
住緊hall 兩個人日日痴埋一齊 個男仔出去兩個鐘約人食飯 個女仔已經頂唔順話好掛住 算唔算痴身
住緊hall 兩個人日日痴埋一齊 個男仔出去兩個鐘約人食飯 個女仔已經頂唔順話好掛住 算唔算痴身

其實越習慣咗成日見,一唔見一陣就會越掛住 不過兩個鐘又誇張咗啲既,一齊咗幾耐?

5個月 但係住hall熱戀期過得好快 日撚日見因爲
早兩晚WhatsApp 鬧交,現任(可能宜家已經算係前度)勸我都係搵個痴身嘅男仔算
唔好阻我打機就得
最好陪埋我一齊打

利申:女友失蹤左好多年
我覺得係人夾人
相處得舒服 開心
咪想成日見
但見親都唔負能量
咪唔想成日痴身
痴身先正
天蠍仔好中意女朋友痴身

天蠍here
天蠍控制慾都幾強,所以會想女朋友痴身

天蠍仔
女朋友唔痴身

我男朋友天蠍 想我嗲佢又痴佢身
但我係選擇性痴身 唔會估到我下一秒會做咩

無女
天蠍仔好中意女朋友痴身

天蠍here

天蠍仔
女朋友唔痴身

好羨慕你有個想女朋友痴身嘅男友
愛咪接受到﹐唔愛咪接受唔到
愛咪接受到﹐唔愛咪接受唔到

好殘忍嘅真相
有 我條女唔痴身
兩個鐘有咩咁出奇啊 我晾個衫十分鐘都俾人追魂call
好鍾意 可唔可以瘋狂痴我管我
見過比女仔更痴身
天蠍仔好中意女朋友痴身

天蠍here

天蠍仔
女朋友唔痴身

我男朋友都係天蠍
但唔鍾意我痴身

同女朋友一齊六年
盡可能都日日見面
每個月嘅紀念日都食飯慶祝
如果咁岩要返工
會提前或之後補返
雖然有時會嗌交
(其實即係佢鬧我)
不過大部分時間都係好似熱戀期咁
一世比佢食住走唔甩
我係男癡女 癡到走咗
女朋友無fd無興趣我每個六日都要陪佢
一至五又返工
有時都想係屋企打下機做下運動

我男朋友應該都係咁諗,返完咁多日工會好想休息,雖然佢都會堅持星期六日陪下我,但都會feel到佢會攰 但其實對於我黎講,拍拖係休息,但對佢黎講會係某程度既負擔

其實我都係想係埋一齊,根本唔使出街,佢打機我係後面坐都得
女朋友好唔痴身好獨立 好想佢痴下我
我連女朋友都無
人馬,之前試過厭個女仔煩最後冇理到佢
宜家後悔緊,如果再有機會,我會嘗試同果個女仔鬥痴
佢天蠍,我諗佢果陣應該幾傷心
我好痴身
但我知自己真係好煩
男朋友話唔鍾意我咁痴身想有私人空間我會自己亂諗到底冇我佢係咪會開心啲
我都好想自己唔好咁痴身咁煩成日諗撚埋啲垃圾唉

有時又係到諗如果我唔再咁痴身又驚佢覺得我變

好掛住男朋友

有時搞到覺得自己好可有可無

SO TRUE
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞