香港有無男仔係接受到女朋友痴身的?

317 回覆
28 Like 13 Dislike
我係其中一個 但個個男人都鍾意自由嫁喇
要有節制就真既 如果唔係只會分手收場
絲打 妳好快會搵到下一個嫁喇

咁又未分...

咁記得節制下
老實講我都想有個女朋友可以痴下我身

靜靜地咁攬住就過一日

男人就係悶嗰陣就靜靜地咁攬住個女朋友過一日,到有約打機就會一腳西走女朋友 我看得太透

唔打機嘅男仔啱你

識揾一定係揾打機女朋友 問題點識到

靜靜地咁攬住就過一日

男人就係悶嗰陣就靜靜地咁攬住個女朋友過一日,到有約打機就會一腳西走女朋友 我看得太透

唔打機嘅男仔啱你

識揾一定係揾打機女朋友 問題點識到

打機識

靜靜地咁攬住就過一日

係咁嫁啦,你無約先覺得咁悶姐
我又係天蠍男 我又係好鐘意痴身喎
係咪個個天蠍男都係咁
我好痴身
但我知自己真係好煩
男朋友話唔鍾意我咁痴身想有私人空間我會自己亂諗到底冇我佢係咪會開心啲
我都好想自己唔好咁痴身咁煩成日諗撚埋啲垃圾唉
有時又係到諗如果我唔再咁痴身又驚佢覺得我變

好掛住男朋友

唔痴身又驚佢覺得我變
呢句岩

佢打機
你咪去搵佢囉
坐佢身邊
陪住佢
得閒含下佢摸下佢
慢慢就寧願搞你都唔打機
我女人搞我萬試萬靈

阻佢打機一定屌尻我
不過佢打機我又唔介意坐係隔離睇
見到佢我已經好開心
我好痴身
但我知自己真係好煩
男朋友話唔鍾意我咁痴身想有私人空間我會自己亂諗到底冇我佢係咪會開心啲
我都好想自己唔好咁痴身咁煩成日諗撚埋啲垃圾唉

有時又係到諗如果我唔再咁痴身又驚佢覺得我變

好掛住男朋友

有時搞到覺得自己好可有可無
一開初已經放置play 現在幾日都冇whatsapp 就算有都唔過10句per day 拍咗好似冇拍
利申:絲 開始咗2個月 longD咗個半月
天蠍仔好中意女朋友痴身

天蠍here
天蠍控制慾都幾強,所以會想女朋友痴身
以前好憎 定左婚之後就無咩所謂
會啊不過未有人想痴住我

到有人痴你就會唔想

都有機會嘅尤其係好忙嘅時候就唔想有人咁痴身
其實可能我本身小打機 加埋無乜朋友 所以除左返工同讀書之外 都同女朋友一齊

打PS4 都會facetime 傾計
一開初已經放置play 現在幾日都冇whatsapp 就算有都唔過10句per day 拍咗好似冇拍

同你差唔多
其實有啲攰,對方都唔係痴身
自己痴身無意思

同你差唔多
自己痴身無意思

有種“你唔搵對方 對方就唔會理你”嘅傾向.....
寧願打機陪frd去玩都唔搵我 當初點解要開始呢?(sigh

同你差唔多
自己痴身無意思

有種“你唔搵對方 對方就唔會理你”嘅傾向.....
寧願打機陪frd去玩都唔搵我 當初點解要開始呢?(sigh

係呀,寧願陪frd玩都唔搵我
老實講係覺得攰
因為好似自己勉強緊咁
我同我女朋友互相都好痴身
天蠍仔好中意女朋友痴身

天蠍here

無錯 天蠍就係咁 想痴到實一實 所以我同女朋友咗分手 話我太痴身 無俾空間佢
Pm me 比你痴24粒鐘
月天蠍 痴身煩膠 同樣缺安全感 可惜係個男人
我都想有個痴身嘅女朋友啊 好想有種比人重視嘅感覺 好想比人關心 20 24 都無所謂
我都好痴
我都想搵個男人會痴我
天蠍仔好中意女朋友痴身

天蠍here

天蠍仔
女朋友唔痴身
痴身先正
我覺得痴身呢個字其實幾單向
我同男朋友都唔係一個星期要見足六/七日
但大家願意拎時間出黎陪對方
即係唔係有野做 但如果即興想食個飯都會出黎
同埋本身了解對方生活習慣 知道邊啲時間可以約佢搵佢
其實都可以話我單方面痴身嘅 但佢會陪我 同時我都知咩時候要俾空間佢自己抖吓/陪fd
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞