香港有無男仔係接受到女朋友痴身的?

317 回覆
28 Like 13 Dislike
痴身天蠍男求收養
每日一起身就係拎起電話搵女朋友
一有時間就接女朋友放工放學
放假,過時過節都係預左俾女朋友
女朋友痴身想成日見我會好開心
但通常女人都會話我煩然後
成堆麻甩佬喺度討論痴身
痴身天蠍男求收養
每日一起身就係拎起電話搵女朋友
一有時間就接女朋友放工放學
放假,過時過節都係預左俾女朋友
女朋友痴身想成日見我會好開心
但通常女人都會話我煩然後

喂大佬丫痴身還痴身丫,自貶身價變左流浪動物咩,求收養

天秤

你又係天秤?!

唔係啊,我係同你好夾既雙子 (其實都係聽番來 我唔太熟+麻麻地信星座野)
不過我發現我由出生至今暗戀過既女仔4個有3個都係天秤
加上唯一既ex又係天秤 真係好邪
而且見你話自己痴身,又中意男仔痴身,可以互痴身
我又係呢種人,有d嚇一跳咁岩姐 同埋覺得唔通星座野都有d可信性

wowww 咁你同天秤都幾有緣喎

有好有壞吧? 夾個時真係好夾,感覺唔再可能搵到個好似佢咁夾又咁大家咁愛對方既人
但衰時可以搞到派帽比我帶

咁又唔係所有野都關星座事既
每個星座都有好人衰人

yup,you are right,我都唔迷信既
所以我識人基本上唔睇星座,只係咁岩真係天秤而又咁岩帶帽

係啊,太信星座都唔係好事
放開過去,下個更可愛啊
希望你會搵到個痴身既另一半

天秤

你又係天秤?!

唔係啊,我係同你好夾既雙子 (其實都係聽番來 我唔太熟+麻麻地信星座野)
不過我發現我由出生至今暗戀過既女仔4個有3個都係天秤
加上唯一既ex又係天秤 真係好邪
而且見你話自己痴身,又中意男仔痴身,可以互痴身
我又係呢種人,有d嚇一跳咁岩姐 同埋覺得唔通星座野都有d可信性

wowww 咁你同天秤都幾有緣喎

有好有壞吧? 夾個時真係好夾,感覺唔再可能搵到個好似佢咁夾又咁大家咁愛對方既人
但衰時可以搞到派帽比我帶

咁又唔係所有野都關星座事既
每個星座都有好人衰人

yup,you are right,我都唔迷信既
所以我識人基本上唔睇星座,只係咁岩真係天秤而又咁岩帶帽

係啊,太信星座都唔係好事
放開過去,下個更可愛啊
希望你會搵到個痴身既另一半

thx u 希望你都係
唔撚洗做咩屌你老母
我都好痴
我都想搵個男人會痴我

快點來痴我
本身好痴身
俾人嫌煩之後變得唔敢痴身
因為唔想俾人嫌煩
個個本身都話唔怕煩 唔怕人痴身 但實際上過左熱戀期就會嫌人煩

我都係咁話
係咪真係咁痴身架
同我做個朋友得唔得
個個本身都話唔怕煩 唔怕人痴身 但實際上過左熱戀期就會嫌人煩

我都係咁話

咁樣係因為個d人本身唔鐘意痴身 份人都有問題 追求新鮮感既人唔岩你 搵個痴身男好過啦
this
睇下情況丫大佬,聽日要番工仲痴住曬
唔洗做呀?
我一日淨係會搵我女朋友一次

平日係朝早六點然後煩佢煩到夜晚十二點

假期就佢一醒就去屋企接佢直到夜晚十一點送佢番去,番到去再傾多個鐘計

係咪好病態?
我貼身過佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞