香港有無男仔係接受到女朋友痴身的?

317 回覆
28 Like 13 Dislike
天蠍仔好中意女朋友痴身

唔係囉

咁你唔係天蠍座啦
利申:天蠍男 女朋友一d都唔痴身
正常個個都接受唔到 一開頭係人都想見多d 拍得愈耐就會變番本身既生活方式

我同佢講想日日見 佢話明明早一兩日先見完,唔夠咩 下,乜會夠架咩

同我一樣,之前同女朋友wtsapp 只要係我得閒既我一定秒覆 可惜佢嫌我太chur

其實真係相愛既 又點會唔想日日見日日傾,我又冇阻止佢打機,又冇阻止佢出街,只係希望知道佢做緊咩 就算假日係屋企過都冇所謂,佢有佢做野,我有我陪佢

真係鐘意對方既,每一分每一秒都會想對住對方。即使係無野做都好,見到對方就開心架喇

佢成日問我做咩望住佢,其實淨係望住佢都夠架啦,我唔望你,望邊個喎

一切都已經完啦

me too 佢嫌我太chur

唉,幾時先有人比我痴

巴打i know that feel

其實真係相愛既 又點會唔想日日見日日傾,我又冇阻止佢打機,又冇阻止佢出街,只係希望知道佢做緊咩 就算假日係屋企過都冇所謂,佢有佢做野,我有我陪佢

真係鐘意對方既,每一分每一秒都會想對住對方。即使係無野做都好,見到對方就開心架喇

佢成日問我做咩望住佢,其實淨係望住佢都夠架啦,我唔望你,望邊個喎

一切都已經完啦

唉,幾時先有人比我痴

痴多啲佢就嫌你chur 到佢話太chur想分開 到最尾先知佢係有左第二個#
睇痴到乜地步囉
日撚日見咪講會唔會厭先
見都要有野做先得㗎
我有時冇野做想打下機做下運動玩下音樂咁
試問有幾多條女會同我做呢啲
成日陪佢睇劇又會悶
煮野食又係我煮佢食
出街又要食好西 去遠又話遠
係屋企又話悶
香港女仔其實都幾on9

以上親身經驗
唔知星座關唔關事
我算係好痴身個隻 可以日日見 狂whatsapp
唔痴身反而覺得無聊

利申:天蠍男 拍拖9個月
會啊不過未有人想痴住我

到有人痴你就會唔想

一切都已經完啦

唉,幾時先有人比我痴

痴多啲佢就嫌你chur 到佢話太chur想分開 到最尾先知佢係有左第二個#

係,對方一嫌你chur就gg
痴身唔係問題 但會唔會有時咩都問聲 煩住哂
又或者遇唔理你既時候會發小脾氣 引佢注意
咁樣佢可能會覺得好煩

利申: 好中意痴身女朋友 但佢地我既感覺有啲獨立

我中咗呢個 Sorry
會啊不過未有人想痴住我

到有人痴你就會唔想

超想人痴住我

痴身男仔會比人覺得係女友奴同裙腳仔同埋男仔無咩安全感先會咁

見到啲上左年紀仲係老夫老妻好恩愛想成日見既,就好羨慕

搵左咁耐都搵唔到longlasting痴身既女仔

我都搵唔到可以痴身既男仔 唉,茫茫人海中,邊有咁易

你係痴身到咩地步?

由我起身到訓覺,只要係得閒既都拎住電話想打字 之前因爲咁樣,ex好憎我果種洗頻式既講野方法,叫我唔好洗頻

我同佢講想日日見 佢話明明早一兩日先見完,唔夠咩 下,乜會夠架咩

我一星期見三日已經覺得好滿足 以前個ex因為同學差不多日日見,佢無打開機而且一直俾我痴身。到轉咗宜家個男朋友,又要打機又要充足私人時間,所以我對呢個轉變感到好無助
仲係熱戀期,所以男朋友仲好痴身,日日見都唔厭,好多時都係佢提出要見。但唔知佢過左一兩年會唔會仲係咁,佢自己就堅持話自己好痴身既,但其實男仔有無可能係一直痴身落去

俾定心理準備你都得啦
完全唔記得俾人痴嘅感覺係點
當年佢日日都chur我 無時無刻又要傾電話
我出咗街買少少嘢都要chur住搵我
我仲嫌佢煩 而家想人煩都冇得煩

搵左咁耐都搵唔到longlasting痴身既女仔

我都搵唔到可以痴身既男仔 唉,茫茫人海中,邊有咁易

你係痴身到咩地步?

由我起身到訓覺,只要係得閒既都拎住電話想打字 之前因爲咁樣,ex好憎我果種洗頻式既講野方法,叫我唔好洗頻

同我一樣,之前同女朋友wtsapp 只要係我得閒既我一定秒覆 可惜佢嫌我太chur

I know that feel again
我痴身過我女朋友一定要日日接佢收工,佢返得太多工我會屌佢

好好啊
成班藍色名好恐怖

你咪又係
完全唔記得俾人痴嘅感覺係點
當年佢日日都chur我 無時無刻又要傾電話
我出咗街買少少嘢都要chur住搵我
我仲嫌佢煩 而家想人煩都冇得煩

犯賤啊你
會啊不過未有人想痴住我

到有人痴你就會唔想

超想人痴住我

快啲瘋狂痴住我
男朋友自己都好痴身 最好24小時都痴住
會啊不過未有人想痴住我

到有人痴你就會唔想

超想人痴住我

快啲瘋狂痴住我

痴住我喇
老實講我都想有個女朋友可以痴下我身

靜靜地咁攬住就過一日
真係冇所謂

因為我冇乜朋友

星期六日出街都係陪女友
我都鐘意比女朋友痴身 不過可惜佢唔係 仲成日話自己巨蟹座係好痴身又話乜乜乜 乜撚都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞