香港有無男仔係接受到女朋友痴身的?

317 回覆
28 Like 13 Dislike
老實講我都想有個女朋友可以痴下我身

靜靜地咁攬住就過一日

我都想 咩都唔做係身邊就可以
我鍾意痴身
有 最中意女朋友痴身
好彩俾我遇到個痴身女友
現實搵唔搵到接受痴身既男仔 我唔知
但上面班話接受到既 99%都屌完你 就閃人
完全唔記得俾人痴嘅感覺係點
當年佢日日都chur我 無時無刻又要傾電話
我出咗街買少少嘢都要chur住搵我
我仲嫌佢煩 而家想人煩都冇得煩

犯賤啊你

人總係失去嘅時候先珍惜
痴身冇咩問題
唔好一輪嘴咁講野就OK,又要講埋啲無鳩聊嘅野
兩個人挨埋一齊靜靜地咁樣幾正,有需要先開聲

靜靜地咁攬住就過一日

我都想 咩都唔做係身邊就可以

我都想
就咁攬住成日咩都唔做
痴身冇咩問題
唔好一輪嘴咁講野就OK,又要講埋啲無鳩聊嘅野
兩個人挨埋一齊靜靜地咁樣幾正,有需要先開聲

就係想要呢種痴身
搭問有冇絲打接受到痴身男友?
我好痴身
但我知自己真係好煩
男朋友話唔鍾意我咁痴身想有私人空間我會自己亂諗到底冇我佢係咪會開心啲
我都好想自己唔好咁痴身咁煩成日諗撚埋啲垃圾唉
有時又係到諗如果我唔再咁痴身又驚佢覺得我變

好掛住男朋友
一齊左六年,仲係想日日都痴住佢
我鍾意女朋友痴身
我痴身到我女朋友有時嫌我煩
我好痴身
但我知自己真係好煩
男朋友話唔鍾意我咁痴身想有私人空間我會自己亂諗到底冇我佢係咪會開心啲

好掛住男朋友

唔痴身又驚佢覺得我變
呢句岩
我好痴身
但我知自己真係好煩

好掛住男朋友

唔痴身又驚佢覺得我變
呢句岩

佢打機
你咪去搵佢囉
坐佢身邊
陪住佢
得閒含下佢摸下佢
慢慢就寧願搞你都唔打機
我女人搞我萬試萬靈
我好痴身
但我知自己真係好煩

好掛住男朋友

I know that feel
我係其中一個 但個個男人都鍾意自由嫁喇
要有節制就真既 如果唔係只會分手收場
絲打 妳好快會搵到下一個嫁喇
睇痴到乜地步囉
日撚日見咪講會唔會厭先
見都要有野做先得㗎
我有時冇野做想打下機做下運動玩下音樂咁
試問有幾多條女會同我做呢啲
成日陪佢睇劇又會悶
煮野食又係我煮佢食
出街又要食好西 去遠又話遠
係屋企又話悶
香港女仔其實都幾on9

以上親身經驗

係你嗰個啫,我唔係咁

靜靜地咁攬住就過一日

男人就係悶嗰陣就靜靜地咁攬住個女朋友過一日,到有約打機就會一腳西走女朋友 我看得太透
我係其中一個 但個個男人都鍾意自由嫁喇
要有節制就真既 如果唔係只會分手收場
絲打 妳好快會搵到下一個嫁喇

咁又未分...
現實搵唔搵到接受痴身既男仔 我唔知
但上面班話接受到既 99%都屌完你 就閃人

咁現實架
我好痴身
但我知自己真係好煩

好掛住男朋友

靜靜地咁攬住就過一日

男人就係悶嗰陣就靜靜地咁攬住個女朋友過一日,到有約打機就會一腳西走女朋友 我看得太透

唔打機嘅男仔啱你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞