香港有無男仔係接受到女朋友痴身的?

317 回覆
28 Like 13 Dislike

btw 絲打係天秤座?

我好似見過你係天秤人啲PO留言 同埋你個名好熟
所以估下係咪

yessss 我係天秤啊

天秤

你又係天秤?!

唔係啊,我係同你好夾既雙子 (其實都係聽番來 我唔太熟+麻麻地信星座野)
不過我發現我由出生至今暗戀過既女仔4個有3個都係天秤
加上唯一既ex又係天秤 真係好邪
而且見你話自己痴身,又中意男仔痴身,可以互痴身
我又係呢種人,有d嚇一跳咁岩姐 同埋覺得唔通星座野都有d可信性

wowww 咁你同天秤都幾有緣喎
叫我唔好咁痴身咁愛佢
話好大壓力
之後散左

btw 絲打係天秤座?

所以估下係咪

天秤

你又係天秤?!

唔係啊,我係同你好夾既雙子 (其實都係聽番來 我唔太熟+麻麻地信星座野)
我又係呢種人,有d嚇一跳咁岩姐 同埋覺得唔通星座野都有d可信性

有好有壞吧? 夾個時真係好夾,感覺唔再可能搵到個好似佢咁夾又咁大家咁愛對方既人
但衰時可以搞到派帽比我帶
各自都有自己私人空間先係好嘅關係呀
下下霸撚住條仔,佢又冇左啲朋友,妳又冇左時間做自己野,有咩為

條女本身無frd點搞
好想有個痴身女朋友,不過連女都無

所以估下係咪

天秤

你又係天秤?!

有好有壞吧? 夾個時真係好夾,感覺唔再可能搵到個好似佢咁夾又咁大家咁愛對方既人

咁又唔係所有野都關星座事既
每個星座都有好人衰人
著緊果D都唔痴身
唔著緊果D就好痴身
未遇過鍾意痴身嘅男仔
樓上話鍾意痴身女仔嘅巴打一定係我自己想像出嚟
相信好多毒撚都話好
我好痴身 但男朋友唔鍾意我咁痴 不過佢又肯就我比我痴 只係我好驚佢有一日會頂唔順然後飛左我
我係咪要無咁痴 佢先會鍾意我多啲

我開始都係架

所以估下係咪

天秤

你又係天秤?!

咁又唔係所有野都關星座事既
每個星座都有好人衰人

yup,you are right,我都唔迷信既
所以我識人基本上唔睇星座,只係咁岩真係天秤而又咁岩帶帽
男友痴身過我
自己心都想痴佢 但實際唔會好痴
因為覺得咁樣男友先會鍾意我多啲唔覺得我煩

最鍾意佢痴身
有,成日嫌ex唔夠痴身,一冇咗佢喺隔離而用電話傾就覺得sad,拍咗好耐都仲想佢痴身
好痴身 成日都掛住男朋友
好想知佢做緊咩
想知佢每日食咩
一岀街要拖到實 完全唔想鬆手
可惜 對方放置play 有online 都唔覆機
一見到就心好痛唔開心
又唔敢問做咩唔覆我
痴身男友點睇?
有女已經好unbelievable, 仲要嫌人癡身喺咩心態
極鐘意女仔痴身
接受唔到
太痴身會好煩 人生唔係淨係得拍拖
未遇過鍾意痴身嘅男仔
樓上話鍾意痴身女仔嘅巴打一定係我自己想像出嚟

好鍾意就真心好難會有架啦

接受到又或者大家相處到囉
我同女友都3年
每日見面
愛同情要分開

你老婆會照顧你 但唔會取悅你

太痴身對大家都冇好處

相信巴打會明我講咩
睇下點痴囉,
隔住陪電話痴就最撚唔實際
如果長時間係街又攰喎
係屋企對住20小時就得!
我想
個個本身都話唔怕煩 唔怕人痴身 但實際上過左熱戀期就會嫌人煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞