【1/4選民冇票投!】區議會積極考慮名單一星期通頂完成!119個建制派將自動當選!

803 回覆
1280 Like 6 Dislike
有冇啲公開資料呀?落左區未呀?
植潔鈴應該無人同佢打,有冇後生仔後生女出黎同佢死過?
無,資料係陳展俊提供
某某人考慮「積極考慮」、某某人計劃「積極考慮」
即係冇公眾可fact check嘅「內部消息」
唔係唔想幫你加名,但呢個名單係要向連登仔同香港人問責
自膠,係*負責
睇得太多膠官喺立法會俾人問責時扮傻嘅youtube片
發現!荃灣區K-01有意參選,報稱獨立!
邊鳩個拎連登個名嚟組黨玩眾籌?
https://lih.kg/1263521

玩膠自焚,你今次仲唔死?
推推
………開左crowdfund先走去報名?
仲要招呼都唔打?
而家有人混水摸魚
睇黎要訂立fact check機制
每單都會fact check!
要落名,就要俾公開資料你做緊啲咩
即係全世界都睇倒check倒
加多風雲計劃四字就google到佢係d100接受訪問嘅資料,自己衡量
我有一個提議,整一個poster,係會自動當選嘅區貼,話果區好可能自動當選,呼籲D人黎公閙參選
sorry,係貼大量poster,呼籲D人黎公開參選
呢個建議大家覺得o唔ok?重有,唔好比呢個post沉底
點解冇人黎油塘
我聯略咗陳展俊(將民組的負責人),佢話今日先影相,而且翠林都會有人蔡明禧,都會係過左7月2先公佈(想過左選民登記先),但
可以肯定坑口東同翠林非白區先...
我聯略咗陳展俊(將民組的負責人),佢話今日先影相
而且翠林都會有人(蔡明禧),都會係過左7月2先公佈(想過左選民登記先)
但可以肯定坑口東同翠林非白區先...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞