重申一次,屌泛民既人唔係分化撚

447 回覆
969 Like 163 Dislike
未審已經讓定步
仲要你班泛民打手講得出比人拉預左
告普通襲擊同其他罪已經好好彩
你地當前線係condom呀?
點解今期D行動會咁順利唔似上2次補選咁我諗泛民自己好清楚
你唔亂起大台
唔講埋D鳩屎野
多D好似鄺仔呢D咁落下善用自己既身份同知識幫下班市民已經好夠
同時希望你地都要記住
唔好以為今次做到野黎緊區議會同立法會就坐定粒六贏緊
你地一做左D市民唔中意既野
最後一樣會被焦土
你覺得佢咁答唔好
你覺得應該點答

一個人,有掟磚,真係傷到警察,係咪仲要放過?

放定唔放?點解?

答啦廢柴
可唔可以冇撚再回依啲分化post
咁多手足大熱天時喺出面努力緊,你哋仲咁得閒喺到分化,負評上一頁啦屌
就係你哩啲人
答條春咩自揭底牌
點解要上節目講你地同警察談判既策略
我係警察明知你地本身有讓步後路仲唔玩鳩你地
祈福黨咪會話你分化
點解要上節目講你地同政府談判既策略
我係警察明知你地本身有讓步後路仲唔玩鳩你地
其實 不分化 不割席 不篤灰 不阻止
呢啲野係講比泛民同佢地班支持者聽
我發覺泛民支持者經常將啲合理質疑同批評
一句就話人係分化撚 為左團結而團結
佢地知唔知民陣/泛民 佢地既領袖政治判斷力係不足
經常後知後覺 睇野好慢 唔夠仔細 唔夠準確
最近好多情況都係比群眾屌完 先改變下睇法同策略
不過今次 都要讚下 不割席 不篤灰 明顯係大有進步
要明白有啲批評係拎黎糾正佢地錯既睇法
集中返係目前抗爭階段 本身唔存在分化
今次真係太多政治bb班 天真過雨革要教下佢地. 同時都想佢地睇下香港社運歷史
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞