重申一次,屌泛民既人唔係分化撚

447 回覆
969 Like 163 Dislike
宜家成日都仲出賣緊,又阻抗爭者衝,又幫黑警偷時間,又夾埋幾個議員一齊推單次引導條例
朱凱廸: 向「連登網民」鄭重道歉, 對不起
https://lih.kg/1420264
泛民又然
其實佢唔識表達就唔好出post啦
難分曲直
人手頂置

今次係我哋信佢哋嘅最後一次 我哋要當泛民棋子 就如佢哋當我地係選舉棋子
Push
(live) 民主派: 機場示威者已經承認錯誤, 絕不割席. 希望外國人了解香港示威者的困境
https://lih.kg/1470358

持續監察泛民
Push
分化POST, 已完
有力不如繼續屌官同狗同建制派
抗爭出路又係點?目標係乜野狀態?軍政府統治?
有文人政府用抗爭模式治理地方的嗎?有,共產黨囉.

年青人睇到的不公事實,全世界都睇到.
所以事情發展至今,民意冇逆轉,國際關注亦因天時地利加碼支持緊大家.但並不代表文明社會會支持軍政府統治.

議會出事,周圍都係,聯合國就一大堆問題.世貿問題美國佬點玩緊?投票唔夠共匪帶領的窮伙伴鬥喎?Think out of the box,另起爐灶囉!呢D唔會係 over night 就可以完成的事,不過係既徹底長遠又冇人咬得入的方法.
論應用方法,世貿例子,香港情況唔直接適用.論普世原則,人人都受其限制.所以要變,要無忘初心不斷變.

政治呢樣野,一日都太長.只睇眼前一兩步的唔會有運行.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞