重申一次,屌泛民既人唔係分化撚

447 回覆
969 Like 163 Dislike
我發覺開分化, 埋怨, 氣餒post來來去去都你果7,8果acc, 泊大巴算鳩數啦你
痴撚線一天光d販民左膠打手即刻出番哂黎
人哋琴晚一早就返咗去瞓覺 梗係早起啲
當日dq本土派時泛民聲都唔多句, 到dq埋小麗老母真係心都涼晒

好聽就講兄弟爬山各有各做, 但出到黎有人衝有人掟野就屌人係鬼, 唔通和理非時兄弟會過黎打柒你?

出到黎就係咁撳住叫人唔好衝, 但日日就叫人兄弟爬山.

前面對住警犬, 後面對住泛民, 唔好唔記得69前小麗老母仲係fb叫市民影低衝既人交俾警方
犯民覺得係靠佢申請不反對通知書,先聚到人,你哋民眾用完佢,就想將飯民當 condom 一腳伸開? 邊有可能?
泛民不願面對的事實
即刻叫打手唔好推post
推其他不要分化post
死垃圾,又玩分化?如果立法會夠人反惡法,我地仲洗出黎,到而加仲要分化?屌你老母分化狗,為錢出post,生仔會有屎忽?垃圾
Blocked
首先議員推嘅條例係要立法會分組點票
而同時兩邊都要過半數先至通過
所以泛民議員推出來的條例基本上都係冇可能通過
第二 政府推嘅條例只需要立法會過半數議員贊成就可以通過
而保皇黨嘅議席係一直都多過泛民
因為基於遊戲規則嘅玩法 功能組別係贏唔到
所以其實議會係失效
佢聽日要推23條都係可以推到
另外 大家可以留意下泛民嘅投票結果
基本上其實佢哋都唔係100%企喺市民嗰面
嘩巴打你真係好勇 呢啲說話喺呢道而家係完全唔講得
仲引唔到你隻分化狗現形
你投比泛民,全部肯定都係反送中仲想屈泛民
你有百幾二百萬選民支持,直選點會唔夠票?成個直選贏曬都得啦
做人定做五毛狗真係自己簡
偏激?
你應該同啲開口埋口就話人分化既人講
叫佢地少用偏激 多客觀陳述
和理非非
唔好打稻草人
我冇叫過人唔好投票
我只係講緊議會失效嘅事實
上屆我都有想投嘅人 只可惜未投就俾人DQ
推,適時用佢地唔錯,但應該合作
不要大台不畏強權
即使我哋嘅聲音幾弱
唔夠大台音響強勁
我哋都要講我哋自己應該要講嘅嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞