重申一次,屌泛民既人唔係分化撚

447 回覆
969 Like 163 Dislike
盲屌人分化果啲又係咩
係咪指泛民唔適合帶領非正規(/非法)政治運動?

但佢地係合法範圍內都有用
重新一次,屌勇武既人唔係五毛
想知好似你咁推一日 po 有幾錢 ?
比你地睇返泛民打手集體炒車

認同
你班打手露哂底啦 心裡面果句講哂出黎, 講緊你班泛民打手fake news都護航到出賣前線呀
有人講人話了
感謝巴打講出前線心聲
希望泛民唔好再only care 選舉
今日你地完全無呼籲 七點都係得二千人 可唔可以檢討下
[團結最大公約數]香港公民誓詞
https://lih.kg/1246332
爭取民主自由, 要全港人都有覺醒自己的責任, 唔再搵代議士代勞喇!
因為事實上代議士有時都未夠覺醒, 亦無政治智慧!
相信自己的付出是可行的!

其實議員都要了解下市民認為對既策略!
泛民
霸住支咪 有人暈低呆左幫唔到手
靠現場其他人大嗌開路
我都唔知炒乜撚野車

嗰主持既問題,係已假設咗一個人有掟磚,真係傷到警察,係咪仲要放過
咁唔通你話係
係咪要講,因為抗爭係正義,所以襲擊警察,真係有傷害,斷正,都要無罪
我知好多人咁諗
你覺得咁講,從公關、爭取利益角度,係咪對已被捕既人既利益係咪最好
一般市民聽到會點諗
對件事有冇幫助

佢下面都講咗要求停止拉人
我唯一唔同意你嘅講法係「唔關佢哋(販民)事」
我估販民今次咁果斷幫拖又無割蓆
係因為自己都驚奶嘢
中共定性64係反動、暴動
哩班販民老鬼個個都有份撐當年學運
所以咁快出嚟幫拖
如果第時香港有咩事佢哋畀人用支持「64暴動」夾返大陸咪仆街
所以先咁快現身
當然有幫到拖係要讚
但唔使幾日勁都人吹奏到要投畀佢哋
我就覺得過咗火
人都未放講選票?!
同販民嘅思路同手法真係好似⋯

連燈仔係時候要學識獨立思考
唔可以再咁容易俾人帶方向
特別係呢一個時候
連燈真係乜嘢牛鬼蛇神都有
五毛三毛泛民打手樣樣齊
係人係鬼我哋自己一定要識分
見有point 跟 見冇point屌
唔可以再盲目相信政棍同埋權威
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞