[k-pop]許嘉允X田祉潤X權昭賢, 一起慶祝4minute十週年... "沒有提到泫雅"

199 回覆
8 Like 10 Dislike
就算冇tag都好,眾所鳩知4個不嬲都好fd, 我見南隊都有like到3個十週年啲post
南隊應該真係唔得閒先嚟唔到嘅
泫雅冇問題嘅話,4個會喺解散果日一齊unfollow 泫雅?
唔預佢去叫閪?就算佢去咗咪盞面阻阻,佢自己攞嚟賤咋
睇吓十周年嗰日hyuna姐po咗啲咩
咪知佢記唔記得自己曾經係4M成員囉
嗰日佢個樣點睇都係得閒
Post 咗咩?
似係整個4字
佢腳掌咁樣係長期著住高跟鞋跳舞做成
應該好多女團成員都有呢個毛病
好耐之前都有報導過有啲女團成員腳患好嚴重
你咁都兜到?

開始講咗去第二度
洗唔洗改名叫3min
估下姐
洗咩以前5個人,依家4個先係4minute
曾幾何時沉過泫雅船
真 · 4minute
屌 條仔自己都同意公開啦
呢樣唔好入哂泫雅數好喎

隊野條仔冇份架咩
我想講呢
Hyuna係講話大眾想睇佢嘅形象係性感同佢想做嘅音樂好大對比。
佢話如果佢做自己追求嘅音樂的話音源會仆直eg.babe,做大眾想要嘅音樂雖然音源好勁但唔係自身本意所以尋求前輩詢問唔知點取捨,而冇直稱公司迫佢。
以前好鍾意佢地首huh 所有人live都好有氣勢
Babe正囉唔該
田祉潤聽日上video star
2代女團特輯 有埋t-ara就好
即係佢想煮苦瓜,鍾意煮,但係煮完冇市場
煮菜心就好多人叫但係佢其實唔鍾意煮菜心

最後決定繼續續約留喺同一個廚房繼續煮菜心
咁佢即係想點?

其實條女知唔知自己最大嘅問題係:佢講一套但係做另一套呀
我朋友係巴都頂唔順佢陣雞味unfollow咗之前會周不時J下嫁
依家兩個拍拍蘿油走咗去
留低D屎要前隊友執
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞