[k-pop]許嘉允X田祉潤X權昭賢, 一起慶祝4minute十週年... "沒有提到泫雅"

199 回覆
8 Like 10 Dislike
有時人紅既野 點會有得解
有實力先紅 個隊就唔係會第一女團
同miss a 一樣 其他3個唔紅都冇計
佢地4個咁有料 之前大可以另簽公司再玩
如果本身想5個人一齊走,即係解散前個關係都唔差,好大機會都係泫雅出賣4個造成
呢個講法應該最接近事實既真相
死淫雅正仆街
比著你係hyuna 或者Suzy
點會同錢作對阿 公司比你獨立發展
你估真係情同姊妹咩
講撚真 從來都唔中意hyuna
係有班垃圾盲粉推佢上神枱
4min d歌冇左Hyuna都冇問題
依家咪死囉,俾前公司炒鳩埋
Solo 成世咩?又唔係賣得
又唔會拍戲拍電影 廣告就可能有
但形象唔討好都死啦

人地秀智就話本身仲係miss A果陣已經不和,
自己一個帶住國民初戀個朵拍戲 拍電影 廣告 solo
完全唔成問題 啲男神級演員排住隊溝佢,啲fd又有iu ,t-ara芝妍都夠啦
根本其他4個仲正過個泫雅多多聲
睇佢食得幾耐
忙內真係好撚得意嘉允真係好靚好掛住佢地
G味越嚟越重
簽咗新公司就快啲出碟啦屌
咁先可以俾人見到佢一個食哂架嘛

我就睇佢淨係靠solo可以玩得幾耐
又唔係賣得 就算係iu都唔可以淨靠solo搵食啦
依家iu都專注去做戲,少咗出歌啦,條路咁窄

以泫雅嘅淫雞形象,有幾多廣告商願意搵佢做代言?
安全套,燒酒廣告⋯⋯冇架啦!播唔播得出街都成問題啦!
冇南智賢??
如果想有埋女飯個market 就真係唔可以係雞味性感
所以快啲solo番睇吓佢行咩路線啦
簽咗新公司應該要出吓歌表示自己有幾勁架嘛

燒酒都唔得啦,人地都搵請夏同RV
出嚟出去咪又係扮到成隻雞個啲性感風,你唔悶我都悶啦又冇美感
三個都無tag 孫智賢
但有follow ig
唉,好可惜
可能簽咗新公司之後唔駛咁暴露呢
始終有人覺得係舊公司迫佢要行呢個路線架嘛
咪即管睇吓點
其實泫雅ig都唔性感無嘜露
日常相都係著通打扮
係工作相先會露得多
唔好咁大怨氣啦
佢地連南智賢都冇提,

其實係咪佢地3個搞小圈子多d ar
真係唔知怨乜
我相信有唔少人係因為泫雅先識4minute
識左又會鍾意埋其他member
呢d 怨婦啲態度咁閪唔怪之紅唔到啦
追post啦 樓主一開始已經有講有tag
怨佢講好共同進退一齊唔續cube
點知最後反口續約自己solo囉 咁都唔怨得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞