[k-pop]許嘉允X田祉潤X權昭賢, 一起慶祝4minute十週年... "沒有提到泫雅"

199 回覆
8 Like 10 Dislike
少時唔計jessica我又覺得唔太算
咁計埋就....
呢4件,大佬都反,
忘恩負義
3隻伴舞憑咩排鳩國民初戀
我計架 金泰妍同鄭秀妍一向不和到出哂面架
咁又係
點解走果個唔係Tiffany
반짝반짝 빛나 you're my sunshine, boy ~
呢團堅慘 出道到解散冇攞過一位 冇紅過
明明當年喺正女團大勢出道邊個估到會霉到仆街
早期睇4minute好似好團結咁
嘉允同隊長好似當泫雅係阿妹咁
依加變晒了
唔紅嘅仲有Spica嘅咁
知元The unit決賽隊友都去咗捧場
保亨出solo知元又有去幫手
之前仲一齊上咗tony個節目
五個之前一齊唔續約都無話解散
不過唔知幾時先會一齊活動翻遮
Rainbow啱啱出道冇耐,就出啲性感風格嘅歌,啲韓國人唔buy
見KARA 少時攻日成功,跟著個排好多女團爭住攻日,dsp就掉rainbow去日本,但佢地喺韓國個市場根本完全冇站穩就送佢地去日本最後攻日就衰咗,返嚟韓國又冇乜人識,SISTAR t-ara Secret慢慢上緊位
錯過哂上位時機,之後2012年又冇啦啦整隊子團出垃圾歌2013回歸先開始專注韓國發展,兼出返啲韓國人容易受落嘅風格,年頭出歌同少時撞,年中出撞sistar音源大王,俾人㩒住打,輸撚哂~跟著打後已經完全上唔到,一年霉過一年,成員們嘅年齡又越來越大

DSP一直以來都冇重視過rainbow
真係好想知到底解散果日泫雅做咗咩仆街嘢,俾4個人憎到咁
dsp對邊隊都係咁仆街

利申:kara都係聽過吓歌,冇鍾意
共度難關既6人T-ara
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞