[k-pop]許嘉允X田祉潤X權昭賢, 一起慶祝4minute十週年... "沒有提到泫雅"

199 回覆
8 Like 10 Dislike
我都覺得其他4個都唔差喎,whatcha doin today個期個嘉允好靚 ,南智賢都好索
之後嗰啲真係用嚟睇佢扭屎忽
啲仔鍾意睇冇計
我覺得佢地幾個都順眼過hyuna先
hyuna姐真係睇住佢崩壞同個胸再發育
嘉允14年開始發力 有女人味咗
喺呢間cube,CLC都唔駛止意可以紅得起,今日連泫雅都踢走埋,大佬人地成廿幾歲人拍個拖都好正常姐,又幫你公司賺咗咁多,洗唔洗咁無情啊?
登個港女慘 ,真係入錯公司
之前個嘉允好肥初初出道個排真係成隊路人甲咁,之後4個啲人氣其實都不斷咁平均
昭賢 靠94line多人認識,之前2yoon都幫咗唔少,南智賢拍劇都多咗人識,資源其實慢慢平均返
Trouble maker聽hyomin cover連rap都好過hyuna
CLC隊長rap嘅方式學足哂泫雅咁首首歌都係咁
唔記得係味叫承延
CLC算啦,我就咁睇真係覺得好冇星味
同埋擺明而家公司瞓身落(G)I-DLE啦
(有睇過101,所以覺得小娟真心有機會上到位)

個港女都唔知佢on9定唔好彩
入隊本身已經唔掂嘅...
真係sor9ry

之前其實hyuna未執個樣同身材都係頹
其實去到13年嗰陣已經平均啲
不過啲人係要focus喺hyuna度都冇計
咁有solo係易focus啲嘅
rap得好唔好我唔敢好肯定咁講啦
(可能對rapper嚟講覺得好都唔定)
不過我只能夠話我本人唔鍾意呢種rap法囉

CLC早期都好地地
도깨비好似係hyuna作詞所以學佢?
泫雅真係 又得罪哂前成員,公司又得罪埋
Solo成績一次比一次差 ,人氣又跌緊
之前都講過啲女團一solo 好多食撚哂屎,
真係開始收皮
個人覺得呢種rap啱用喺CLC首鬼怪到,
呢個9成係啦 個人覺得唔需要首首歌學哂泫雅咁rap
未必係得罪嘅,可能係大家做嘢方式唔同啫 (兜唔兜倒?)
而家同條仔一齊簽咗新公司咪幾好

我覺得係因為佢個image唔好
唔係話負面新聞呀呢啲
而係佢性感得嚟俾人嘅感覺係cheap
一去到red就變咗雞
跟住後嚟仲跑咗宣美呢種健康性感類出嚟
當佢歌又唔係好聽,形象又唔夠competitors嚟
實力又...我覺得以佢呢個年資應該要再好啲囉
咁收皮都好正常
當一個人唔識Rap...
咁佢就會用一種佢以為work嘅方法去rap...
又或者係見到前人又算成功嘅就跟隊咁Rap...

點知........................
佢唔知呢種方法係根本唔啱自己用
泫雅真係走火入魔個隻,有時稍為轉一轉風格會好啲
喺韓國呢啲咁保守嘅國家真係次次出啲咁過火嘅歌
真係博俾人屌
應該係話唔知關唔關 (當然可能你都會覺得我都係保守)
巴就覺得有得J梗係J
但係我地係絲一見到成浸雞味已經不了
宣美都性感,但係佢唔會係唔係都著到勁少布扭屎忽
當一個product over哂但係都仲係冇咩特別之處
咁就....
一開始d人仲話係cube消費泫雅
話泫雅自己都唔鐘意咁暴露著咁少衫 係公司塑造佢咁既形象
戈陣好多人都鬧cube
依加泫雅走左
見到佢d ig相咪都係咁暴露
自己想露ja下
我都咁覺得
其實太過火 真係睇唔出有咩美感
返唔到轉頭
做得好呀
泫雅最掂係ice cream果陣
之後不了
嘉允自從volume up開始就正到仆街
如果佢地四個可以限時重組整隊3minute都唔錯
我果時都最鍾意嘉允
解散前果首cb歌仲好好聽
點知突然話散
跟住已經無再聽kpop
死雞雅真係仆街黎屌你老母
一路覺得Jiyoon同忙內唱歌、跳舞同rap都掂,
忙內仲要愈大愈靚
好想見返忙內做idol
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞