[k-pop]許嘉允X田祉潤X權昭賢, 一起慶祝4minute十週年... "沒有提到泫雅"

199 回覆
8 Like 10 Dislike
april算啦,冇架喇又係
入錯公司真係死一半
早就應該執啦屌,其中一間垃圾公司
Jiyoon 隻新歌無人講下嘅
好多嘢都唔喺child登講啦
一唔啱其他人聽或者其他人唔識就會被圍攻架喇

利申:首歌已經聽咗+平時聽緊
咪係 無啦啦掟佢地去日本,你話間公司係咪弱撚智?
仲有pledis呢間撚屌公司,專門鍾鳩意浪費女團啲清春
pristin 都摺撚埋
冇乜邊個發展最好 ,連泫雅solo成績都唔係好好
所以你話間p社做乜撚?應該解散嘅after school又唔解散,最唔應該解散就同我解散
Nana連續攞咗兩屆所謂全球第一美人,公司又唔識食住個勢上,點解可以完全乜都唔理?成員們啲青春就係咁比佢白白浪費,最後入嚟果2個喺after school淨係喺韓國cb咗2,3次
淫雅嗰part相當中肯
佢啲盲fans一味話幾十歲人拍個拖都唔得
其實主要死因係落鳩公司面
呢頭同你否認 轉頭自己又公開承認
變相一巴煎埋嚟
咁即係點?
淪落到要自己一個出去參加比賽,仲要輸埋
咁呢個泫雅真係唔抵幫
泫雅近呢幾年成隻癲雞咁
E'Dawn係空降架, 仲要入埋3H
Cube一定一早知佢兩個啲嘢
個問題唔係在於拍拖
而係泫雅喺公司同兩邊嘅飯都落力否定緋聞後再自爆
係搞到公司同fans都好無面
而且真係累死咗上升緊嘅E'Dawn同Pentagon
所以點會唔踢?
我記得what your name個排隻泫雅病咗,有幾場live得佢地4丁友
Yt搵極都搵唔到冇泫雅果幾場live

沒有泫雅的4minute ,才是真正的4minute
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞