[k-pop]許嘉允X田祉潤X權昭賢, 一起慶祝4minute十週年... "沒有提到泫雅"

199 回覆
8 Like 10 Dislike
明明成隊正正常常
(追星睇過佢地生放都覺得OK)
而家搞到又由起點嚟過
其實公司冇面都係關公問題
關公可以暗底屌到粒星痴線都得

飯都可能一早估到架啦
但係有啲嘢大家知就算
男團啲飯好多都係妹妹仔嚟
冇得FF點過世,點叫佢地課金

再加埋事後整多條胸頂片
同埋幾條可以令人無限解讀嘅簽售片
真係荒條女唔死咁
始終係一個團隊
大家都有責任去維持同經營
冇咗佢都唔得嘅 (好努力咁即管兜吓)

但係就唔好講到佢一個養哂其他人咁囉
(其實我都唔排除呢個係原因點解最後搞成咁
如果我唔鍾意一個人,我都唔想再咁樣分成)
好多人都咁講架
但係佢碟又唔算賣得,廣告又唔係多
係商演多,可能呢part賺得多啦
唔係佢俾人炒之後邊有咁多錢日日去買名牌
利申:IG冇follow佢,但係有朋友有,撳入去睇,屌咗出聲
應該俾人排到癲撚咗
泫雅只係局限音樂個方面,又唔會好似秀智咁仲會拍劇拍電影,總唔能夠長期靠solo食飯 ,何況依家不斷每況愈下;

同意,秀智啲戲點爛收視點差,佢套劇拍完出咗街就袋袋平安
曾經有新聞話秀智收入排名第二位,收入就嚟多過Yoona,第三就係after School uee
所以話拍劇 拍電影 拍廣告仲好搵過出solo,除非個隻歌係神曲大賣啦
Hyuna 心諗你班bitches
都唔得閒理
係架,你諗吓solo仲要前期拍MV呀錄音呀盛呀
隨時回唔到本,特別係佢呢啲level點都唔會hea拍個MV出嚟
肯定仲貴

拍戲拍劇如果你keep住拍唔怕攰,至少會keep住出鏡俾大家見到你先
4個心諗: 我睇你紅得幾耐?前排上台仆街喎
真係好睇好多
我個名
喺韓國淨係回歸咗2次
pd48冇跌過出上位圈都輸鳩埋
唉我屌
好似青春不敗d聚會得hyuna幾次都無出現過
完全唔覺冇咗個人
咁即刻冇咗條女都得啦
仲冇咗嗰把壓到好怪嘅懶係rap嘅聲
而家又係等完約浪費青春
間撚屌公司執柒咗佢啦
邊句係泫雅唱都唔記得
瘟仔邊得閒出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞