[I/A] 想問有無人玩NBA 2K MOBILE?

538 回覆
4 Like 0 Dislike
油王 錢多
老實講,你真係要課,等9900包,一定提升到你戰力 但真係好貴
我都係6s 都算順 但打完3場聯賽熱到仆街
Pvp冇得邀fd,要同fd打,睇緣份啦
用起身你手動打一定係mj好用d既,low post好勁
不過戰力為先未到粉鑽/鑽,全部都算係過渡
手機驚算係咁架啦

加油啦,呢隻game係要慢慢打,課都幫唔到幾多,盡力做好訓練,賽季盡快推到去25,聯賽打足升到去傳奇
其實而家粉鑽kawhi 抵唔抵抽
個冠軍包
嘩 巴打好勁
我覺得需要換部手機先打到
有時會卡咗係到幾秒先郁到
咁其實而家個活動,我暫時都可以唔洗打住先?
好似啲戰力都唔夠人fight
下....咁可能我部6s廢咗...打打下會卡住唔郁
9900係咪定期會出?咁而家個champion包係咪唔好抽
唔夠打嘅話升好d人先,keep住推賽季啦,如果唔夠打唔想斷勝數可以Kill app,聯賽/賽季都有用

訓練要打足,裝備好重要,前期你如果唔夠人食可以食埋銀/紅裝,遲下拎到鑽/粉鑽,用每一星段最好嘅裝備俾隻人,例如1星銅裝,2星金裝,3星藍裝,4星紫裝etc 所以紅/綠/銀裝後期嚟講冇乜用。加上聯賽幣可以買金裝,平時選秀會狂出銅,所以有能力就刷藍/紫/瑪瑙/鑽裝訓練入面,大部分訓練會分4lv,4lv刷紫/瑪瑙/鑽,3lv刷藍裝。

活動就量力而為啦,啲活動人只會越嚟越勁,所以要追戰力好快追到
算係定期啦,對隻球星有愛咪抽下9900最起碼有紫定瑪瑙,前期可以1隻撐起成隊戰力,不過慢慢玩上去都可以,合出嚟嘅人入面,紅westbrook都算好用
Champion包...中到粉鑽咪好,如果覺得中唔到,留返d錢啦
Android search唔到隻game
有時好lag下點搞
我都唔知點搞好..巴打咩機
我都會lag 但都照玩住先
Ok唔該巴打
原來仲有kill app呢一招
訓練係咪就係for打裝備?
啲裝備嘅顏色等級係咪同球員卡唔一樣分法?
其實都幾想抽到curry & kawhi嘅
但好糾結 見人好似抽極都抽唔中
原來而家有9900包 仲要減價 8910
抽唔抽好
呢個包啲球員係咪會換
隻game仲有好多tricky位
訓練打位置卡同裝備
裝備顏色同球員一樣,都係銅銀金綠藍紅紫 瑪瑙 鑽
期期唔同,有時新人有時舊人,睇2k心情
a70
嘩 巴打好勁
我覺得需要換部手機先打到
有時會卡咗係到幾秒先郁到
咁其實而家個活動,我暫時都可以唔洗打住先?
好似啲戰力都唔夠人fight
唔夠打嘅話升好d人先,keep住推賽季啦,如果唔夠打唔想斷勝數可以Kill app,聯賽/賽季都有用

訓練要打足,裝備好重要,前期你如果唔夠人食可以食埋銀/紅裝,遲下拎到鑽/粉鑽,用每一星段最好嘅裝備俾隻人,例如1星銅裝,2星金裝,3星藍裝,4星紫裝etc 所以紅/綠/銀裝後期嚟講冇乜用。加上聯賽幣可以買金裝,平時選秀會狂出銅,所以有能力就刷藍/紫/瑪瑙/鑽裝訓練入面,大部分訓練會分4lv,4lv刷紫/瑪瑙/鑽,3lv刷藍裝。

活動就量力而為啦,啲活動人只會越嚟越勁,所以要追戰力好快追到
Ok唔該巴打
原來仲有kill app呢一招
訓練係咪就係for打裝備?
啲裝備嘅顏色等級係咪同球員卡唔一樣分法?
隻game仲有好多tricky位
訓練打位置卡同裝備
裝備顏色同球員一樣,都係銅銀金綠藍紅紫 瑪瑙 鑽

位置卡係咪即係用來合成用?
算係定期啦,對隻球星有愛咪抽下9900最起碼有紫定瑪瑙,前期可以1隻撐起成隊戰力,不過慢慢玩上去都可以,合出嚟嘅人入面,紅westbrook都算好用
Champion包...中到粉鑽咪好,如果覺得中唔到,留返d錢啦
抽唔抽好
呢個包啲球員係咪會換

咁巴打覺得今次個9900包抵唔抵
有時好lag下點搞
我都唔知點搞好..巴打咩機
我都會lag 但都照玩住先
a70

我部I6s而家好似愈打愈虧..
等換新機
搏中curry咪抵
隻game其實長期缺pf勁人,巴打唔急嘅可以等下個theme,通常9900都係睇最差嗰幾隻係咩嚟抽
利申:未抽過
Yes,用嚟整人
抽唔抽好
呢個包啲球員係咪會換

咁巴打覺得今次個9900包抵唔抵
搏中curry咪抵
隻game其實長期缺pf勁人,巴打唔急嘅可以等下個theme,通常9900都係睇最差嗰幾隻係咩嚟抽
利申:未抽過

好啦,我都唔知抽唔抽好
因為最廢個d真係唔多好..
打活動又唔夠打..唔知係我廢定因為太lag..
今日個9900包好似幾抵玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞