[I/A] 想問有無人玩NBA 2K MOBILE?

538 回覆
4 Like 0 Dislike
Domination用
個線上beta mode 好lag
隻curry 無球入....
反而隻Danny green仲準過curry
個個嘅獎勵都係一樣架?
我都係hea打,troll下人幾好玩
真係好lag,對面仲成日走場但啲箱幾正
咁啱啫
其實到底有無人見過或試過課金係抽到粉鑽個D架
隻GAME好似課金又唔中 射波無人守都唔中..
點玩..射個波係咪都要同人地比較戰力架..
戰力低過人..射波就多數唔入咁款
心都灰埋
因乜解究紫cousins 3分仲準過紫curry
樓主搵唔搵到人開車啊
我都玩到灰
其實到底有無人見過或試過課金係抽到粉鑽個D架
隻GAME好似課金又唔中 射波無人守都唔中..
點玩..射個波係咪都要同人地比較戰力架..
戰力低過人..射波就多數唔入咁款
心都灰埋
因乜解究紫cousins 3分仲準過紫curry
樓主搵唔搵到人開車啊
我都玩到灰

無搵過人..
因為嫌麻煩
嬲到想換埋部電話先玩
又lag又射極都唔入
我想問9900包要幾強次左右先會中粉鑽?
因為我新手,現戰力得2000,想知點快d上戰力
唔開pack,平時打d reward係咪最多得銀卡?
同埋drills係咪練左有高d tier先果d著數d,定3個都玩?

岩岩開始
平時打d reward指平時賽季嘅reward?
唔係最多得銀卡..佢係隨著你戰力提升
抽到嘅卡就會愈來愈好..
例如你每次賽季打完一場,都會有個選秀板
板嘅左手邊有一行野..就睇到你現階段嘅戰力最多可以抽到咩卡

而你第2個問題係指講緊平日訓練有3個練習個個?
其實訓練每日都會更新,佢唔止得3個練習
同埋唔係話打咗層樓高啲嘅訓練就會著數啲
係根據你嘅球員需要咩裝備而去刷邊一個訓練
同邊一層嘅訓練,所以無關高低層數事..
有時需要某啲裝備都要去返低層到刷
希望你嘅問題,我理解無錯啦
終於有得打隻粉鑽pf返嚟啦
我仲係呢堆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞