[I/A] 想問有無人玩NBA 2K MOBILE?

538 回覆
4 Like 0 Dislike
好, 我再試下, 謝謝巴打
致剛玩2k mobile/想玩2k mobile嘅人:

以下係我玩咗nba 2k mobile 7個月嘅經驗,希望俾你哋知道隻game發生咩事。

係入主題前,有啲背景要同噉多位補充。
Nba 2k mobile 係一隻會重置嘅遊戲,由cat daddy games同2k共同負責營運。咩嘢係重置?佢係將你玩咗一季/一年嘅球員、道具、努力全部刪除,剩下石嘅過程。幾日前,佢宣佈有season 2,噉會唔會有season 3、4等球季呢?根據cat daddy games 同2k 其下WWE supercards 同 my nba 2k 系列 嘅經驗,相信未來只會有更多重置。

Nba 2k mobile 冇課變強只有打event。Event 有三種

The gauntlet: 可以攞最後獎勵,要俾石,要肝
Fantasy finals:可以攞最後奬勵,唔使俾石,要肝
Domination: 冇課接近冇可能攞最後獎勵,肝唔肝都冇分別

你會發現,冇課變強就要肝。我哋玩隻驚,其實只會投放錢同時間,咩感情都係哂呢兩樣嘢都表現出嚟。噉我哋其實要投放幾多錢落隻驚到?

呢個決定只有你先做到,但我可以俾少少建議。

先講錢呢方面,少課同冇課基本上冇分別。少課課落卡包,啲卡包中靚嘢機率低,用哂課翻嚟嘅石都未抽到好嘢,不如唔課;少課課event的話,冇課一樣做到嗰效果,一樣冇分別。噉大課呢?係呢到容許我講一個例子。
從前,有個叫人虛心向佢請教但嫌人煩,打機為曬命嘅前世界第一 Danny19851011。呢個小學雞,係開服頭10個月就係隻驚使咗幾萬美金。佢每次打event,一定會攞齊最終獎勵。重置消息一出,佢之後個event連最終獎都唔打
前後玩咗15個月,倒咗最少十幾萬港紙落隻驚,結果連最終獎都唔打,睇得出佢係非常傷心。假如你大課,你就要接受大課換翻嚟嘅最後會冇哂,伴隨而嚟係非常傷心嘅感受。課定唔課?自己揀。

再講下時間方面,究竟我哋應唔應該肝呢?首先,免費送嘅嘢係廢嘅,要變強就要肝event。但係,官方好撚狗。呢隻驚有一個問題,佢嘅最終獎係
一啖砂糖伴隨好撚大嘅屎
俾你係event打到隻瑪瑙,官方隨即開放更強瑪瑙
俾你係event攞到當時最勁鑽石球員,官方隨即推出更強嘅粉鑽
俾你係event打到人生第一隻粉鑽,官方隔幾日就同你講會重置,手上嘅嘢最多玩多3個月
假如你想變勁,不斷地肝,攞到嘅嘢不斷貶值,最後會乜都冇哂。但假如你放置play,志在玩不在變勁,其實會玩得仲開心。肝定唔肝?自己揀。

寫到呢度,我相信你已經決定好投放幾多時間同錢。希望你玩隻驚嗰陣,搵到你嘅樂趣。我好快就棄驚,係咁先。

一個好廢嘅玩家 上

垃圾2k! 撤回重置
Apple send 左email 俾我另外兩單都退到嗑多謝巴打
多謝巴打
冇講wor

淨係話30日內退番比我咋
戰力愈高,條bar就會愈高
不斷打不斷抽人同升人
但奉勸唔好課金抽人了,垃圾GAME
稱霸賽 150金幣能量補滿 bug左用唔到既
有冇巴打棄game可以比個acc小弟玩?
諗緊入唔入season2既坑
而家稱霸賽有得贏kawhi翻黎
uodate完原本d卡無晒
有無人Season 2 開始玩
樓主 出咗nba新手機驚 nba now 入唔入坑呀喂
咩玩法
打直玩 操作有offense:傳/射兩粒制 defense有防同block兩粒制 抽球員,S-C grade ,唔知有冇reset
好似話nba授權
叫埋thug 巴同心一旦巴?
好驚又中伏但可以down來試試嘅
隻金係咪又要課金先勁
召喚巴打們
佢會送A級球員 S級要抽
喂 有新nba驚呀喂 打唔打呀
叫nba now
喂 有新nba驚呀喂 打唔打呀
叫nba now
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞