[I/A] 想問有無人玩NBA 2K MOBILE?

538 回覆
4 Like 0 Dislike
呢到有無巴打有玩NBA 2K MOBILE啊?
好似無人討論..
定係已經OUT咗無人玩了?
啱啱入坑,唔知邊D卡有用邊D無用..
乜野呼風喚雨嘅卡係咪最好?
見到話咩加活動點數20%..即係咩
有無巴打有玩
輕輕一推
睇黎真係無巴打玩
一推再推
lag 到仆街
巴打有玩?
你用咩電話?
咁我唔知啦 見人玩好似好順
有..尋日忍唔住課咗
但其實我都仲未清楚邊D卡勁..
隻GAME好似好周圍都好少人講咁...連巴哈都好少人講
但聽講其實隻GAME課金唔好用黎抽人
巴哈D人課金用黎打活動
咁我唔知啦 見人玩好似好順
巴打有冇課金抽人
有..尋日忍唔住課咗
但其實我都仲未清楚邊D卡勁..
隻GAME好似好周圍都好少人講咁...連巴哈都好少人講
但聽講其實隻GAME課金唔好用黎抽人
巴哈D人課金用黎打活動
我用OKC
課左15抽到西書
跟住再望一望排行榜果D都唔想再課了
超吸金
都係間唔中過下手癮好D

你抽咩包?
好想抽隻KAWHI..
其實係架,隻game見人話其實可以唔洗課
因為打佢d活動都好多卡拎,同埋有d卡都可以合返黎
d人話頂多課都係課黎打活動拎活動d卡
btw 想知呼風喚雨d卡其實係點,,勁野? 見佢話咩打活動有20%加成

同埋而家有個活動wo
巴打你拎咗未,免費有野送
有玩留名
新入坑最啱玩而家個爭霸賽,好易拎第一
呢期係rainmaker theme,你用rainmaker卡玩活動會有20%分數加成,主要有三大活動,嚟緊下次活動應該出粉鑽curry,拎到嘅話一定要入手,好撚勁
終於搵到巴打係有玩
其實個爭霸戰係打咩?
我禁咗入去,但搜尋咗好耐都未有反應

我忍唔住抽咗多垃圾
仲叫唔叫易打個爭霸戰
邊到可以睇到咁多消息,知道下次有粉鑽curry
同埋其實點分咩卡勁?最勁係鑽?
咁rainmaker個堆係咪只係打活動勁...
同埋聽講好似唔同戰力唔同獎勵....
所以可能低戰能都未必有curry?
我諗巴打應該係今日先排隊?個爭霸賽主要以戰力嚟分一group人咁打,大概65定100人咁上下,巴打可能要等多段時間先排到入去玩。
真心唔建議抽人,除左活動人,你係選秀權基本上都會出到人。
巴打新玩冇耐,keep住打賽季同訓練,升好d人,盡量衝戰力先,等到你排到入去,分分鐘係你組入面最高戰力嗰個。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞