[I/A] 想問有無人玩NBA 2K MOBILE?

538 回覆
4 Like 0 Dislike
巴打有能力拎到嘅話盡量拎6萬,呢隻pg仲高戰力過啲鑽pg
盡力啦...
但我都唔知點打先拎到
之前個D都係打咗頭幾個就算
呢個活動係點打,我唔明佢首勝 比賽 單節係點
首勝係指 打哂4節 最終贏到有400?
單節係指4節 贏都有50?
比賽又係點
盡力啦...
但我都唔知點打先拎到
之前個D都係打咗頭幾個就算
呢個活動係點打,我唔明佢首勝 比賽 單節係點
首勝係指 打哂4節 最終贏到有400?
單節係指4節 贏都有50?
比賽又係點
首勝係講緊你第一次打贏成場(4節加埋)比賽嘅獎勵分數

單節係講緊每一節贏嘅分數

比賽就係講緊首勝完你每打贏一場(4節加埋)比賽嘅獎勵

有樣野可以提下,如果巴打們用double水嚟上分,可以優先用喺每一場嘅首勝上,因為就算第一場double完都係加得多

另外就係3體活動點數x3呢樣野係好濕鳩,乘3嘅只有你單節個分,其他咩首勝/比賽嘅分係唔會乘上去,所以個功能係for你臨訓想消體先可能用下

以前成日聽人講1113咁用體力,最後自己覺得1111就算,有能力盡快打到最後嗰場賺多啲分,1111刷最後嗰場計埋時間其實會好過1113咁打

錢多double水多就記得留第4節用,但每次活動記得用哂啲double水佢,因為每次活動完左就會冇哂,留唔到下次活動用

只要巴打們活動人夠齊,有40-60%加成已經可以輕鬆6萬,所以加油啦
仲有冇入code 送球員活動?

尋日先開始玩
Thx 巴打
即係如果開double 水就要係第4節先開?
咁如果輸咗點算
活動人係指?
暫時好似完哂..
巴打有無試之前po出黎個兩個
試左用唔到

而家有咩方法提升戰力
唯有等5日登入隻占士
點樣射波易入d 成日炒既
咁惟有等下次啦
都好似經常有
多啲留意佢Fb ig個啲
提升戰力最快嘅方法係課金
但好多人都唔會建議,因為真係好伏
咁平民玩法就都係個啲啦..
不斷打賽季 訓練 同聯賽
啲選透板到可以不斷抽唔同嘅卡,
當你愈來愈高戰力嘅時候 選透板抽到高獎勵嘅機會又會愈高
同埋登入28日都會有紅寶石或以上嘅卡送
當然呢個都係根據你戰力..你戰力好高嘅 亦會有粉鑽你抽中
仲係就係當佢一出個啲活動就盡打
因為活動送啲卡都係令你快速增加戰力嘅方法
唔知我講得啱唔啱啦
你都可以追返前面啲post 有巴打好似都有講過
盡量到黃色同綠色就會易入啲
但有時我都唔知佢啲計個機率
打親活動同啲高我戰力打 好似多數都miss
我射3分就失, 電腦就成日入
我想知首勝開double 水再用3點體力打係咪會仲多?
盡量睇定啲先射 有人守住會難入啲
而家出個個活動點玩, 係味要盡量3日內打哂佢

同埋隻game 係味可以做fd子

跟住放水俾fd 刷分

我見巴哈d人咁講
上面巴打有教活動點玩
前面頭幾頁好似都有巴打講哂咁多活動嘅玩法
你可以參考下
因為我都係玩無耐 都唔識解釋
巴打而家戰力幾多?
咩陣容
我見d人係 group都係推薦1111咁打 (第四節要開水)
如果最後一節開左水又輸分就跳game
同埋有加成會好d
所以我過左1000分之後將拎到果4個球迷最愛收藏品合左隻pg 同c
可以多40%加成
唔明...4個球迷最愛收藏品係指
加成40% 係咪指活動分數又多啲?
輸咗跳game 咁枝水係咪仲係到?
而家嘅陣容..但呢啲都只係過渡
最後都係換粉鑽 鑽個啲

另外想問對面個對PG 點解張卡右上角無舊野嘅 純字[PG]
同埋其實卡右上角有時綠色 有時紅色 有時無色指咩
乜可以整兩個陣既咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞