[I/A] 想問有無人玩NBA 2K MOBILE?

538 回覆
4 Like 0 Dislike
經驗2k好懶,每次都係三大活動搭新活動卡,每次都係活動卡最勁嗰三隻做三個活動嘅最終獎勵。之前gauntlet出左鑽harden,所以正路下次fantasy final會出粉鑽curry。
暫時最勁係粉鑽,銅銀金綠藍紅紫 瑪瑙 鑽 粉鑽
活動卡通常都會高戰力過普通卡,所以拎左唔只打活動,平時都好用,總之睇戰力為主。
係,差d唔記得咗
近半年出左高戰力組同低戰力組,低戰力組好似最盡係送瑪瑙卡,所以盡力升戰力到唔記得2700定2900吧
講多少少
一直講緊嘅三大活動:
1.gauntlet:同電腦打,好似打賽季咁,但係打4節,盡能力打到最後嗰關拎完首勝就keep住刷最後嗰關,課double水落每一關嘅首勝,加埋你本身堆活動加成卡,就會好易衝到分。
2.domination:同65或以上玩家一組,搶點佔點,每1分鐘加15/30/45分,活動加成卡再加多少少,去到後期要重課先企得穩一個點,所以通常都好難拎到最終獎勵,以前試過120萬分拎一路降到而家30萬,其實都仲係難,但新手因為有機會遇到d死號,反而比較易贏呢個活動。
3.fantasy finals:類似聯賽玩法,根據你戰力分容易/中等/困難,相應分數100/300/600,打困難除左對方戰力比你高之餘,仲要一開波lead你2-6分不過如果贏到,加埋活動加成卡就拎到好高分,有時困難都會見到d人轉廢隊,因為佢地刷緊分,呢個時候你就可以開佢波
近呢個幾月官方某幾日出pvp beta test,可能遲下會有多一個新嘅固定活動,隻game暫時嚟講都係得pve。

巴打們可以試埋呢個code,唔知過期未,上個禮拜見有人仲拎到
哦..原來係咁!
係啊,今日先排隊..但個活動唔係今日先開咩?佢係可以提早排隊?
唔建議課金抽人?但活動人可以抽?但活動人係指咩?rainmaker 有活動加成個堆人?個堆人其實除咗打活動外,其他mode都勁野黎?

升好啲人衝高戰力...但點解有啲人話咩降戰力去打呢啲活動嘅...
啱啱玩真係搞到一頭霧水
見有人話係排之前將自己戰力降低..
排咗入去就升返啲戰力再打 睇到頭都大埋
哦...個個我好似無抽到因為見好似唔多吸引
長知識
活動卡係指而家打活動拎嘅獎勵嘛?
係咪正路都無得抽?只限打活動拎
其實呢隻game係咪上年先出?
即係高低戰力組送嘅獎勵都係唔同?
定係低戰力組拎唔到高戰力組最終個獎勵?
嘩..感謝巴打你
活動加成卡應該就係指rainmaker la
咁如果我成team都係佢地,加成係咪相對再多啲
定最盡都係一張20%咋
如果第時出埋pvp同自己fd打就正
拎到了 Thanks 巴打
2k係咪定期都會咁送卡
都唔知可以抽啲咩好了
抽到心灰意冷
隻game好有魔力....
係今日開,但24小時前有得開始排隊,通常排返3-6個鐘比較非主流既低戰力可能會再耐d見過有人排半日
活動人係可以抽,你油王石多可以抽到出粉鑽添
睇戰力啦,啱啱巴打同我po嗰個code拎嗰兩隻人,係藍同綠階嚟講好勁架啦,升好佢地再係平時選秀權抽下人,應該好快上到戰力。
你一日未到2700定2900個高戰力組,都只可以重課抽每個活動最勁嗰隻。

有啲人話降戰力,其實係講緊壓住你個最高戰力,姐係本身低2000-3000戰力咁排隊,入到爭霸賽就即刻升堆人,冇錯係可以比你有一隊屈機,但要拎到最終獎勵你得一隊係冇可能拎到再加上好多仆街明知自己拎唔到,就會troll第一名等佢都拎唔到所以以前我都會壓戰力,但發現都係拎唔到40萬
每一次活動,最勁嗰三張卡,都會係三大活動最終獎勵,通常係2粉鑽搭1鑽卡
畫質變pc嘅時期好多人入坑,都算上年,隻game應該再早啲我都係上年12月鬆d入坑
低戰力組最多拎到瑪瑙人,今次嚟講姐係klay,高戰力組今次活動拎一隻harden/curry/irving
難得見到有人傾呢隻game可能太燒機所以冇乜人玩
你成team都係嗰次活動人,就100%加成
Fantasy final如果可以100%加成,連double水都唔洗課keep住打困難就1200分一場,輕鬆60000分拎最終獎勵
佢個pvp beta就黎兩個月多d,感覺唔到有咩進步,打嘅時候仲係有delay,再觀望啦
唔一定,但都算經常送。以前乜7都冇,最多得隻900幾綠林書豪,而家好好多
24小時前有得排?
但我係等到佢開放先比到我排
活動人可以抽..即係打唔哂個活動都仲有機擁有破財game 油王石多係咩黎...

即係總結黎講..壓戰力都係無q用
即係佢係pc畫質黎咩...感覺上啲人好唔似有陣膠味
咁巴打上年12月玩到而家 進展到咩地步

我低啲力...但連klay都無...想要
係...我搵咗好耐都見唔到有人傾呢隻game
我i6s 都成日卡下卡下...但都幾好玩嘅
咁即係咪話 如果課金都係抽呢啲活動加成嘅人就好了..其他都係好難抽中正野?
其實個pvp 係咪無得邀朋友對戰?
其實送咗隻Jordan 都已經唔錯了
但可惜拎之前已經抽咗隻高戰力過佢嘅Danny green
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞