ive hd幼教都唔收 我係咪真係咁廢?

374 回覆
108 Like 5 Dislike
6月18上返個入學系統已經有結果
絕對唔計返個年hd嘅gpa
我問過cecs啲老師
佢地話都係睇返dse成績同面試表現
如果你同其他面試者一樣分差唔多表現
先會優先收返Ive hd啲仔女
如果你出過金鐘話你知
你一定唔係廢
您搵到工未
冇話害唔害嘅 依家生仔都話害緊小朋友啦
我都覺係我interview衰咗 我個group大部份人都係讀埋AL 果啲帶哂啲手偶吖for講故仔果part不過講真我都佩服佢地 今次interview都略略比我feel到呢科會係點嘅樣 今年真係冇offer我諗我下年都會努力 多謝您寫咁長我會努力 共勉之
即係點
全部日子都有出
心不廢但人廢
ive 同愛情占人生好細部份姐
你咁 on9又真係早死早著啦
對唔住阿爸阿浪費米飯
有出代表個人仲有希望
唔好唔得有5位烈士仲坐緊
有日釋放出黎 你都有份幫手

咁諗你仲覺得自己廢既
就出埋626集會 仲有今晚集會都好重要

5位烈士都出到黎既話
再話自己廢真係講唔通

出唔到黎先再話自己廢都未遲
有冇巴絲知道ou定ive個幼教hd 易啲上返bu edu個degree
即係假設你今年讀第二科嘅hd
就算你gpa有4都好
都唔會計落下年in幼教hd到
咁當然gap都唔好衰仔到1點幾個啲
但最尾都只係計dse分同面試表現
又會問返科主任你上堂表現點
即係你attendance上堂個啲正正常常
面試又好 咁下年好大機會入返
讀其他囉
手偶都帶埋咁癲
咁變相咪啲人一早知曬面試問啲咩
對第一次面試個啲好唔公平架喎
不過我係個考官會覺得帶手偶個個做多左囉
依位絲打打得好詳細
絲打都講中曬收人嘅準則

唉 唔知吖 事後果啲人都有話讀AL果陣啲miss啊sir一早講哂面試流程 叫佢地prepare好哂 所以有啲灰色地帶
講呢啲
想問而家報ive FD要點做?
係咪要最快要等7月10去學校敲門?
利申2015 Dse
我唔太清楚
係 7月10朝早去任何一間ive排隊面試
我自己edu幼教HDGrad
當初兩邊都有Offer因為Edu個名好啲所以入左Edu
我自己覺得Edu啲師資大部分都幾好 同埋係有Heart 經驗都豐富,而且都唔算太Chur 既....係實習前果一個星期又要交教案又連續幾份個人功課要交就辛苦啲,實習既就間間都係多PaperWork要交
巴打可以試下去東華都得 我有朋友係果度Grad而家就搵到大校黎做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞