[月經] iOS集中討論區 (94) 香港加油

1001 回覆
14 Like 6 Dislike
7 plus 好好J

唔敢用主機升
Nice
部xs max 終於可以黑文文了
唔洗搞 same
Air 2升咗
係掃嗰陣唔係好smooth
其他ok
原來係咁

唔該哂巴打解答
咁快pb 先beta 2
beta2 = pb?
Yes
直接up
用開citi以為其他都一樣唔收
要留意返佢無收嘅同時消費有無積分賺到
據我所知DBS無收Charge但同時都無分賺到
唔記得帶iPad返公司,等今晚升PB
想問下本身升左B2 點可以再升?
有冇人iphone主機上咗pb
有冇咩伏暫時
無變架 兩個一樣
Dp2=pb1
好想升
但驚伏
笑左又會咁橋apply到落呢度

btw我個名出處係呢度

https://news.mingpao.com/pns/%e6%b8%af%e8%81%9e/article/20190620/s00002/1560968885927/%e5%bc%b5%e8%8f%af%e5%b3%b0%e5%82%be%e3%80%8c%e7%be%8e%e5%a8%9f%e7%88%86%e7%b2%97%e3%80%8d%e9%8c%84%e9%9f%b3%e5%a4%96%e6%b3%84-%e9%ba%a5-%e4%b8%8d%e8%ab%87%e9%96%89%e9%96%80%e5%85%a7%e5%ae%b9-%e5%bb%ba%e5%88%b6%e9%9d%9e%e7%9b%b2%e6%92%90

麥美娟無承認或否認爆粗者係咪佢,而本身係監警會副主席嘅經民聯議員張華峰,前日開監警會時同主席梁定邦討論議員講粗口呢件事,但就無熄咪令對話流出。根據聲帶,張華峰先形容爆粗者為「嗰個女仔呀」,指對方向林太講「X你老X」,其後就話對方係麥美娟。梁定邦問「喺立法會度講?」,張回應時就講唔到「禮賓府」,形容係「迎賓館」、「貴賓館」,後來就話「特首屋企」。
裝緊ipados
無backup 希望無伏
Backup 覺得伏就落返去
Hs Hsbc dbs citi
啲banking app 都用到

IG FB Whatsapp TG 都ok
電話打出打入都ok
Dark mode 未見有bug 住

用咗一晚 用緊7 plus
有無xs 用家update 左PB?
有無人用safari 睇YouTube 睇到一半就會黑晒,估計係一有ad 出就會係咁,用緊Weblock
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞