[月經] iOS集中討論區 (94) 香港加油

1001 回覆
14 Like 6 Dislike
我指之後推出張卡個陣
嚟香港應該會同hsbc合作出?
真係有卡嘅話
就算唔用都出番張
你啱
真係出即刻狗衝
真鈦金卡
想買翻新MBA俾自己做生日禮物
求屌醒
等睇嗰7部咩料
睇中左18 mbpr 13” basic 翻新取代部lenovo
同求屌醒
通常有觸控都係因為貼咗Mon貼
如果係12"或者MBA就正
我要一部輕薄MacBook
13" 2018翻新真係好抵屌
如果唔怕keyboard問題可以去馬
香港都有Goldman
高盛全資附屬銀行 GSAPC曾於2015年透過香港金融管理局取得有限制銀行牌照,但高盛未必一定會安排這間銀行在香港發行 Apple Card,需要看日後的發展。
Keyboard問題
呢期成日去Apple Store試size/重量
12"真係好正
係個價錢同port數搞到好唔抵
如果佢係指$12000嗰部MBP13 2018 TB
嗰部有256GB
個人覺得做入門MacBook非常好
其實差唔多價位嚟講MBP nTB最抵屌
如果嚟緊update有佢份我會考慮佢先
但Apple貌似想收佢皮

12"佢要兩個type c嘅話
即係連3.5都要cut
到時肯定嘈到拆天
256GB嚟
ntb 7系u不了
7部
13‘ pro
15’ pro
17‘ pro
11’ air
13‘ air
12’ nmb

點數都無7部

似點都有有arm macbook喎
13"/15" Pro TB上個月先出咗
應該唔關今次事
傳聞中嘅16" Pro係redesign應該會等event先講
ARM Mac咁大件事又係要開event講
即係得番13" nTB/MBA/12"
Apple今次應該要一鋪過執正哂呢三條line
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞