[月經] iOS集中討論區 (94) 香港加油

1001 回覆
14 Like 6 Dislike
拎上手唔好拎 戴埋套就超重
我反而好留意
部X仔為左望落條邊再幼D而家直頭裸跑
又真係幾重既
https://www.icloud.com/shortcuts/57a41a1f88574fb49c30e3b2506f564a
整返好個查警察編號既shortcut,今次應該iOS 13以下都用到
之前個個performance太差太食resources
the preview functions has been fixed in server, you should be able to see the preview, my preview function is normal on my ipx, what's your model?
fake news
乜撚野fake news,我post自己情況出來就叫做新聞

屌你老母

有咩需要fake news
https://www.icloud.com/shortcuts/3c1949650e9743f6b169a00bedc62f0e
更新小小,如果查唔到會提示返唔會就咁空白
我發現係咪有d之前"downloaded"係唔計liked?
第一下諗到想叫d人用另外一個app取代電筒,成日都無啦啦俾人射9住
Apple 香港註冊左apple card外觀專利
佢個Mon依家太敏感
有時放iPhone落褲袋,都誤開左相機唔知
Source?
上面出左
Thx
Apple有無講到iOS 13 audio sharing會support邊d device未?(Airpod Powerbeats Pro以外)
咁要註埋蝗國先
一出即換

係無里數有d可惜
等睇當局一直唔批
想問下ipad pro 11吋係咪有斷觸問題既通病?
啱啱出就買左到而家,好多時係突發性
有排升左IOS就OK一直都冇事 ,但係而家上左12.3.1就有返個問題
係咪要搵天才吧去搞?
批左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞