[月經] iOS集中討論區 (94) 香港加油

1001 回覆
14 Like 6 Dislike
試咗 係空白
有無人知咩事
而家8plus打機都覺得有啲大
想等今年嘅X
彈咗去facebook跟住有得印coupon
呢個?
某份個創辦人靠賣鴉片起家嘅報紙作新聞真係好撚on9
反修例宣傳相有毒?疑AirDrop收相即死機
https://lih.kg/1244570
用嚟扼啲成世冇用過iPhone嘅廢老
都係冇
連wifi有機會出preview notification, 用mobile data就只會出冇preview版
最想可以lock住,好似note app咁,用touch ID 或者face ID開
有backup就返落去啦 beta個個都會遇到唔同問題 有時我遇到嘅你遇唔到
想問ipados可唔可以分割畫面, 一邊開遊戲,一邊網頁 ?
要個app支援先得 好似係

如果出到黎真係咁既樣,有冇人都係會照買
睇定d先買
無左嗰種一出就要有嘅感覺
8plus等緊,如果接收同重量冇問題應該會換
個正方形就預左係咁大
但我唔多信鏡頭個窿要開到咁大,同埋條邊應該會用黑色去修飾下
好似當年iphone x 其中一個流出係白色面、見到晒truthdepth camera 成堆野
最後出嚟都遮晒順眼好多

至於買唔買其實真係唔關個樣事,係睇佢新機拎到啲咩出嚟、有冇衝動令我即刻買
因為就算果一刻唔買,部舊機用用下壞左都係焗住買
出到咩樣點都會買架啦
兩年換一部差唔多
iPhone 5G 一定買
今年新 iPhone 如果冇令人嘩一聲嘅 function 就唔買
對3鏡有興趣,但估Iphone出完應該都唔平,見到Sony部X1又4K moon又剩有D衝動想換返an機,等新機出埋/ios 13會唔會令我留返係ios先
老母部機夠期順手換返細機
WhatsApp 似server side update 咗 ios 13 兼容
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞