[文長,文宣]分析中央打法已經開始由明轉暗

920 回覆
3460 Like 28 Dislike
捉鬼叫分化既話 d鬼係咪可以打横行呀
定你想講有鬼唔會有影響 出面以家亂到閪咁 唔好同我講d鬼沒影響啦
Push
Push !!!!!!
push
唔接受意見, 就屌人老母話人係鬼? 較大隻字轉紅色就等如你大聲啲你啱哂?

講咗要有目的咁衝, set咗deadline要求點回應, 你乜都唔講緊係出師無名。而且睇你字裡行間, 講到好似差佬本身就出師有名咁。唔知你發夢有冇出去食過彈? 有你就唔會講到咁大聲

對家洗乜出師有名? 屈你暴動就暴動啦, 定性咗就所有武力變得合理化。 官字兩個口, 決定權同詮釋事件都係政府手入面。如果你仍然想同對家跳cha cha, 我祝你好運。
有啲長,不過值得一睇
喂 ching你又唔係靠吹噓打死班警犬去令佢撤回 我唔係屌架你wo
可能我講得唔好 唔好意思 我係想講比d有咁既想法既人睇

同埋我都認同deadline玩法 但事實以家警察就係出師無名 佢可以自圓其說話市民係暴徒 但佢無相唔夠料做 反而佢地既黑材料更多 所以輿論先歸晒我地呢邊 和理非or低武力衝擊係佔大多數 我地同台灣 以家其實係互相幫忙 沒謂自己r爛面
尋日行過警總見到班仆街就知佢地唔係啦
夜晚係夏慤仲聽到守橋班着背心既話「下面成班暴徒」乜乜乜
屌你老母
Pish
認真,覺得道氣真係洩緊
今日連登都已經靜左唔少冇早幾日咁精彩

希望大家快d揾到神方向新方法,唔好比佢拖到
Push
成篇野好正
你嘅輿論戰同民意歸邊, 係有時限嘅選舉/公投入面就有效, 因為最終都係由市民做決定。而且你個方法, 對於嚟緊區議會同立法會選舉有好大程度嘅影響, 所以的而且確係啱。但係選擇嘅嘢有變數, 始終唔係掌握係自己手入面, 萬一策略錯誤選輸咗, 點守多4年?

依家情況唔同, 俾盡全香港人都企你個邊, 佢一日唔重提修例, 改玩其他議案, 拖到咁上下就重推, 結果又loop過。要知道依話事嘅係對家, 處於被動只係會俾人不斷蠶食。
反洗底(黑警形象由暴力>受傷受壓等):
想營造形象,反轉社會輿論。
除左講抵撚死仲可以做咩?師夷長技以制夷。可以重提我方有利消息,如前線義士受傷,或狗如何暴力。
係咩?明明今朝飲茶隔離台個阿叔都話佢朋友個親戚個仔係幫辦,得罪過上頭無得去金鐘屌哂鬼,仲話落過金鐘紮得好快 。
係咩?明明尋晚食飯對面台個阿嬸話佢個女個同事個仔同班同學,果日坐係金鐘咩都無做過,都食左好多次催淚彈,有個女仔隻眼仲紅哂痛左兩日 。
我明你講乜 我都認同可以玩deadline搞多次衝 不過 都係個句啦 呢兩三日對家已經有好多小動作 以家呢個局面係靠12 號個種程度 再加對方超武力先做到

雖然咁講係好人血饅頭 但你不能否認佢既作用性真係大 以家政府就係想用前線警犬去做呢舊人血饅頭 你地唔係去幫佢呀ma
仲有 我唔知你同唔同意 我認為林鄭落台會係下年選戰之前發生 呢件事緩和一陣時就會公佈 撤例其實我認為都係大機率既事 只係以家佢唔撤唔辭係打多陣木頭人 做下樣 經考慮下先咁做 將民意提返高
否則明年立法會選舉同台灣大選佢真係好難打 你下年立法會唔夠人 點過23 條

23 條同逃犯係package黎 過到一條殺傷力唔夠 要過晒呢兩佢以家應該知要拆開黎玩 慢水煮蛙 台灣比較緊要
好明顯林鄭今次幫中共食左個死貓,
中共應該都估唔到依件事會影響埋台灣,不過出年先係大選(香港立法會都係),仲有好多時間比佢地善後
yah
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞