[文長,文宣]分析中央打法已經開始由明轉暗

920 回覆
3460 Like 28 Dislike
加重政府管成本係must。
宜家正苦見只得遊行係唔怕你,而家怕係怕差佬亂嚟嘅嘢畀人知,國際壓力之類。

柔完要剛先得。
大家諗吓點做乜嘢時機做
黃衫軍係好參考嚟。
推!
Push
繼續文宣keep住熱度,陰謀論長輩圖G20峰會各位一定要再游行,保持香港獨特性民主自由繼續送子彈比歐美
最怕佢滲入惡勢力然後可以放軍方鎮壓,六四2.0
好文一推
樓主文筆好好
多謝你既分析
一定要推到大家睇到
push

岩岩係親戚gp度見到 可以點處理
push!
我覺得當幾百甚至幾十人都可以佔到夏𢡱道嗰陣已經知對家想用返雨傘嘅方法何樂而不為呢,佢地唔會在乎影響到人,而大部份人只會媽叉佔路者,已經證實咗輸嘅只會係我地
無論係網絡打手定現場 都開始緊佢地玩開既黑暗手段
整返d圖講佢地抹黑手段 or share呢個post出去

可幸既係呢個post預知左唔小 佢地會做既仆街野 高地已搶 佢地以家做緊我講既野就係鬼
Lm
我覺得呀。 掟野放火果d真係好有可疑。帝國每做一樣野,都有目的。放催淚彈散人群,放速龍打人走。
結果,重新收回該街道。
如果係我地呢,我當你掟火水,中左班帝國士兵。當燒死50個好未?先不談祖國搵公安扮帝國士兵,變相人手等於無限。之後呢?
傳媒映到大肆報導,我地係“真”暴徒。之後帝國士兵就可以開大師級毀滅系法術。你諗下果日掟不下20舊鎛。己經比人入。
如果放火殺埋帝國士兵,成班帝國大師級軍團仲唔滅你?
果日發左個好奇怪的夢,我企左係前排,有條友。企係後五,六排。狂屌帝國士兵,明明都冇人出聲,都照屌。如果你企係頭排屌,我冇意見。屌你企咁後屌,係人係鬼邊個知?
唔好話冇鬼,果日係夢境最後。我識破左兩個便衣帝國士兵----兩個一直冇交流,突然相遇交頭接耳一秒,再分開行。有一個人狂用藍芽細細聲咁講野,行完去後排又上前排。不斷行走。
我想講,硬碰硬絕不是問題--------如果你的死係有意義的話。但現在,自損八百,能傷敵一千?
當年盟軍登錄諾曼第,前仆後繼。敵軍戰力有限,故能勝。現今帝國士兵之戰力,你能估算嗎?
孫子兵法云:死地則戰。無可否認,如果二百萬人一條心,不懼犧牲,會發生咩事好難講。但現在有幾多人自認到達“死地”。
我只係唔想再有人為依達地方死-------而依個死係無意義的。為帝國殺死風暴義士,找到一個完美的藉口。
我不想六四重演。
我都唔知可以點,硬的不行,軟的又可以怎樣做?
本人智商有限,歡迎指罵,sor for 1999
推, 支持
支持
呢個時候一定要團結
所以我咪話 與其比人屈 不如考慮暫休
同堆鬼割蓆

為防被抹黑 同商討下一步行動 我建議揾民陣宣佈"暫休"
https://lih.kg/1233591
呢個已經係證實左係佢地係到買物資夾返錢咋
要思考!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞