[文長,文宣]分析中央打法已經開始由明轉暗

920 回覆
3460 Like 28 Dislike
要整多d 長輩圖, 一邊防守, 一邊繼續混亂佢地資訊, 我send 左比爸媽之後, 佢地分唔到清,就即刻收灑聲
割蓆揾林鄭一個揹飛 對佢地黎講係超著數 事實有乜可能佢一個人決定到咁多 最少中央沒份我唔信
push
出師要有名,如果國際接收唔到我地set比政府撤回嘅死線。 任何升級行動都唔應該做住。
香港唯一優勢係香港人同國際目光。
推!
要冷靜應對,共產黨陰險狡詐!兄弟唔好中計
認同 吸取過之前教訓 就唔好重蹈覆轍
而家衝完全無著數可言
都係要持續做文宣keep住熱度
打住文宣戰先!繼續長輩圖
無錯啦,要睇餸食飯。成日話103同200萬冇用,點解唔可以睇做和理非同衝一樣有用呢?遊行要人, 衝一樣要人,同埋其實係同一班人㖭,不過冇可能200萬同你一齊衝㗎。612衝嘅人係103萬到嚟,如果得唔到佢哋支持,我哋之後再點動員返200萬人出嚟,再激起入邊更多人同我哋一齊下次衝?
Pish
抹黑分化呢招堅有用
佢地劫咗上一輩
我係咁send長輩圖出去
有好多一開始都唔信
但係我繼續講啲警察打細佬、去醫院搞事、一槍打落記者度、下下要爆頭
你講一樣野佢地唔信
就冷靜啲繼續講第三五七樣
佢地就會開始動搖
就會覺得「嘩使唔使咁呀」
呢招共狗用得多
到我哋借黎用啦

下一步
點樣去用呢啲長輩圖 或者煽情嘅相
去逼到啲人覺得學生無罪
唔係暴動
例如做啲對比圖 (六七暴動vs學生被屈暴動)之類

同埋咁多set長輩圖
係梁文芬石禮謙最有效
因為有相有字
仲要佢地一問有咩證據 質疑係咪假
就send 到啲新聞俾佢哋睇
證明係事實
所以我地黎緊都要繼續用呢啲長輩圖去反洗返佢地

等建制少一票就少一票
少一個人支持政府
都係多一個人支持我哋
Push
同埋衝都有技巧 自己友勇武派今次差唔多係no gear咁埋身 呢點正正係各位用血去換返黎既成果 勇武都知自己角色係受壓者 唔係用拳頭去贏場仗

所以如果無啦啦武力升級 以大家既智慧 會知呢班究竟係人定鬼
同意大家可以喺文宣方面出多啲力, 因為香港仲有一批人係中間派, 可以嘅話, 都教化埋呢班人企埋我哋呢邊
同時都可以繼續爭取外國勢力支持(?)
屌你本身忘記密碼唔撚諗住再開返ac
睇到呢篇文忍唔住reset返PW
推!
係,其實香港人真係好純,你哋太激進,佢哋冇可能突然進化到跟到你個bit。係,冇錯,好多香港人仲陶醉於尋晚嘅風景,但冇辦法特性嚟,事實又再真係再破一次世界紀錄嘅。因為咁,我哋更多要畀佢哋知,你哋視為珍貴嘅體驗,其實對政府嚟講都係例行公事,咁就可以再一巴車醒班香港,由自high變成無奈加憤怒好可怕。我哋要繼續加柴加火,要令佢哋知道政府其實乜柒都冇做過!咁先繼續可以keep落去!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞