[文長,文宣]分析中央打法已經開始由明轉暗

920 回覆
3460 Like 28 Dislike
大力推一推
都係個句 佢以家唔推 暫緩
你有沒一個更好既方法同理由迫到佢撤?
無既話以家既民氣要消去不出一星期(雨傘已經係例子 仲未有教訓?) 到時仲衰 抗爭都要識急流用退 唔係下下chur乾自己 傷兵傷神
我話你聽 佢要硬過 聽日直接cancel一國兩際 基本法係共產黨宣佈進入主國緊急狀態下可以行使全國性法律

要拉要殺即刻做到 點解唔撚做?
我都同你講佢地好緊張明年台灣大選
香港對佢地黎講係nobody
但如果香港影響到下年大選 咁就乜都可以停住先 所以和理非非就有價值所在

佢呢一下係叫暫緩 如果緩到100年係唔係都可以叫贏 ? 你同緊個極權主義玩遊戲呀
你唔可以要求完美勝利

你一個初學者象棋打贏高手仲想話要食到佢一隻都沒先叫贏? 咪傻啦好沒
熱血天真係對我地呢個形勢沒幫助
Push!
一定要推, 唔可以鬆懈, 唔可以比人打散
同4年前雨傘嗰陣唔同 嗰時班台灣人望住我地遊行示威佢地好多都食花生
而且當時蔡英文未當選 今次有蔡英文借題發揮
如果林奠真係助攻害到韓國瑜選唔到 需要向中央負責既林奠

等到台灣2020年1月11日大選有結果前 應該唔會再推住
Push
Push
高質分析
別讓狗共、毒蛾遂意
Push
Push
推!!!!!
快啲將警狗包括大陸假警狗的所有衰嘢剪成一個集錦特輯 我都而家都仲未見到 唔係點為各位受傷市民記者討回公道 一定要提升警方嘅壓力
咁有咩行動可以平反612
依家先係大挑戰,政府一個要求都冇做到,但係道個歉令某部份無知既市民開心下,之後開始轉低調扮睇唔到唔開聲,和理非去到今日已經好盡,之後唔知可以點升級。拖落去就會好似14年咁散左道氣。

黑警唔再打人,如果衝擊就變左衝擊者既錯,民意就會開始轉,就會變返2014年和理非同勇武互相指責。

之後下一步要點真係要大家幫手諗下。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞