我宣佈 「真建設派」正式成立

2353 回覆
7915 Like 24 Dislike
你老味,咁都俾你諗能到
係認真實行既,
唔好係度講咁能多戰略喇,仆街
你地班死野係度招兵後開個私谷內裡再plan
我建議用陰招實行

當做善事都好吖,幫老人家幫有需要既人,
我都可以幫下手
推~
https://t.me/doubletroubles
現職press on/offline都做過 真心想支持
樓主一生平安!
高質, 推
slogan都有埋 掂
做得界線分明就唔會𠝹到自己友 好多廢老平時唔理地區野 係臨投票先睇下邊個嗌得大聲就投邊個
跟住比保皇黨屌 就屌番佢地分化建制力量
push
push!!! 想join gp幫手做設計!!!! 希望可以快啲開gp!
Push
真建制派有無人做野?

支持,土共都識搵啲人空降再話自己係進步民主派,
所以應該以其人之道還施其身,
無資源去拗貪小便宜嘅票,紅過建制拗啲真心膠。
有計,推
民主建設建港連綫(民建連)
樓主個概念其實好好,但唔好咁快諗下年立法會住,先從區議會入手
班偽建制會以今年區議會選舉結果作為基數
只要令到佢地今年選舉失利(唔一定要贏,只要令到佢地得票率低過上一屆),都會打亂到佢地下年部署(廢話)
我地成日聽到班建制配票,其實係睇區議會選舉得票率而定
然後到立法會選舉果日,每個票站會每小時公布有幾多人投票
佢地再睇返區議會選舉既同樣時間做對比,如果佢地催足票但投票人數少過區議會選舉果時,姐係代表偽建制做足嘢,已經贏左一半,反之亦然
所以我地可以搵一D偽建制派上屆贏300票內既選區出選
絕對有機會偷到雞,令到佢地跌票再打亂佢地部署

不過有樣嘢要話大家知,如果大家真係以建設建制旗號出黎選
又真係去D上屆險勝既區選,有大機會會被人請去某D地方勸限你架
可能講到好亂,見諒
聽日有支持修例遊行
https://m.facebook.com/events/551595688701780/?ti=icl
可唔可以快d定左個名先再搵人係灣仔派少少傳單
之後騎劫佢地個function話真建設派有份搞
一直都有同樣諗法, 想join
Building Alliance for Civil Living
BACl
民生建設連線 民建連
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞