HKBUCIE同學相認區(五)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
屌 開始唔捨得cie

番黎一齊食垃圾can
屌 開始唔捨得cie

屌 講依啲
有機會返黎做下mentor囉

我有興趣架
推推 仲有一個月final

4/5考完

4/5考完

屌啊 咁早 公平咩
屌 開始唔捨得cie

番黎一齊食垃圾can

4/5考完

屌啊 咁早 公平咩

15/5 灰曬機

4/5考完

屌啊 咁早 公平咩

15/5 灰曬機

2/5一科 4/5一科
大家點睇兩支候選莊
有乜理由要一日考兩科
邊個仆街定架
12/5考完
大家點睇兩支候選莊

last一日投票先泥講

btw岩岩見到sparkle facebook有篇聲明,各位點睇
大家點睇兩支候選莊

last一日投票先泥講

btw岩岩見到sparkle facebook有篇聲明,各位點睇

https://www.facebook.com/785334211623232/photos/a.795192470637406.1073741828.785334211623232/798813410275312/?type=3&theater
大家點睇兩支候選莊

last一日投票先泥講

https://www.facebook.com/785334211623232/photos/a.795192470637406.1073741828.785334211623232/798813410275312/?type=3&theater

係咪有花生食
有乜理由要一日考兩科
邊個仆街定架
12/5考完

加油
大家點睇兩支候選莊

last一日投票先泥講

係咪有花生食

花生程度極高

銳角主席同浸大山神都經已share
大家點睇兩支候選莊

last一日投票先泥講

係咪有花生食

花生程度極高

銳角主席同浸大山神都經已share

花生價格急速上升
每過一日就代表係cie一樓食少枝煙喇 會好唔捨得班煙鏟fd
每過一日就代表係cie一樓食少枝煙喇 會好唔捨得班煙鏟fd

有人喺一樓食煙咩
有冇人報summer term

我打算報

我打算報

點報

我打算報

點報

填form交上石大13樓

我打算報

打算報咩科?

我打算報

打算報咩科?

Boardcast lab...(係咪咁串?
Hi想問有冇人讀music? 想問係度讀成點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞