HKBUCIE同學相認區(五)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
Public speaking
有無人試過普通話同英文各走三堂
仲比唔比你考

你陣亡咗
咁多位手足想問下有無知
石門校園有個孖辮妹妹,帶眼鏡既
我覺得佢超可愛,留意左佢好耐
請問有無人知佢邊個系?

試過係米線鋪同枱食飯講普通話

Shit 不過識左先講

求聯絡方法

得咁少線索都認到講邊個...

我估係著到好似日本妹嘅
之前13樓排隊攞assignment見佢好似排undergraduate

無錯 孖辮得黎又眼鏡應該得佢
咁多位手足想問下有無知
石門校園有個孖辮妹妹,帶眼鏡既
我覺得佢超可愛,留意左佢好耐
請問有無人知佢邊個系?

試過係米線鋪同枱食飯講普通話

Shit 不過識左先講

求聯絡方法

得咁少線索都認到講邊個...

連登仔無所不能
其實係咪有full cert好啲?我中文dse得2,今年都無報dse考,有咩方法可以代替個2好似英文個ielts咁?

IGCSE?

放心 我中英2都上到ugc 所以未必有關連
Aim三大另計
其實係咪有full cert好啲?我中文dse得2,今年都無報dse考,有咩方法可以代替個2好似英文個ielts咁?

IGCSE?

Aim三大另計

上咩科

IGCSE?

Aim三大另計

呢啲睇科,你個科得唔代表人地個科得
好多asshole仔

笑什麼

大學是神聖,認真交流學會的地方。 不是講政治,追女仔,講粗口……的地方。 能獲得大學學位,就應該好好珍惜,因為你代表著社會的未來,是少數知識分子之一,22%人左右。 而不是成為偏激份子,不然將來的社會使GG 了

屌你含撚啦
聽講今年有兩支ss,好激烈
一支正氣啲,一支同上莊關係好啲
點睇

點爲之正氣啲

讀左兩年無留意過

屌,我都係
無留意呢啲野

小薯表示佢講我先知有兩支 我以為得一支
不過邊支做都一樣架啦

今年有兩支,一唔一樣就真係唔知喇,不過接觸兩邊啲人後,我就覺得唔可以以貌取人

小毒毒唔覺得有機會可以接觸到佢地
你同佢地反映下 可以係到宣傳下

我都係唔會理你
仲比唔比你考

你陣亡咗

英文已走三次 中文一次
好驚出事
仲比唔比你考

你陣亡咗

英文已走三次 中文一次
好驚出事

英文唔走得 記得準時上堂
中文仲有兩次
Cie 是神聖,認真交流學會的地方。 不是講政治,追女仔,講粗口……的地方。 能獲得幅學位,就應該好好珍惜,因為你代表著社會的未來,是少數知識分子之一,22%人左右。 而不是成為偏激份子,不然將來的浸大便GG 了
Cie 是神聖,認真交流學會的地方。 不是講政治,追女仔,講粗口……的地方。 能獲得幅學位,就應該好好珍惜,因為你代表著社會的未來,是少數知識分子之一,22%人左右。 而不是成為偏激份子,不然將來的浸大便GG 了

明白了
有冇人講下兩個ss
又到星期三啦

IGCSE?

Aim三大另計

上咩科

你追番前幾頁有講,我覺得自己超好彩先上得番
有冇人講下兩個ss

我都想知 小薯唔識野
有冇人講下兩個ss

我都想知 小薯唔識野

咪又係crcm 啲人 無咩特別
見順眼咪投前提記得投票日
炒撚左mid term 呀 我屌!!!
温左咁耐都炒

IGCSE?

Aim三大另計

上咩科

運氣都係實力既一種
温左咁耐都炒

一樣 明明溫左好耐 次次出黎結果都係on9
有冇人講下兩個ss

我都想知 小薯唔識野

咪又係crcm 啲人 無咩特別
見順眼咪投前提記得投票日

仲諗住有人知啲有會令人shocking嘅野Tim 好似啲黑材料咁
温左咁耐都炒

一樣 明明溫左好耐 次次出黎結果都係on9

屌 好撚驚 仲未派

IGCSE?

Aim三大另計

上咩科

運氣都係實力既一種

呢句真
有冇巴打報左BU CIE Creative Writing for film, Television and New Media 個TOP UP?
知唔知道有interview未?

我好驚冇書讀 有冇巴打已經有BU TOP UP Degree個interview?
可唔可以分享下自己係報左邊一科
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞