HKBUCIE同學相認區(五)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
小薯聽frd講,派野個隊叫sparkle, 另外個邊唔知叫咩pi.....
我個人幾鐘意sparkles,好似幾有心,同往年ss幾唔同
pi... 個隊就一般般,但啲人多過sparkle

講野咁撚蠢就唔好學人做打手啦

收撚皮啦你,講到明鐘意sparkle, 我擺明有立場,你可以唔撚理或者唱反調架,咁撚醒就上返ugc先講啦,柒頭

嘩 好大聲

曲線幫對家拉票
小薯聽frd講,派野個隊叫sparkle, 另外個邊唔知叫咩pi.....

收撚皮啦你,講到明鐘意sparkle, 我擺明有立場,你可以唔撚理或者唱反調架,咁撚醒就上返ugc先講啦,柒頭

嘩 好大聲

曲線幫對家拉票

我已經曲直難分

上返ugc 就唔會投票啦
Pp speaking A左 你地都派分?

上返ugc 就唔會投票啦

上返ugc仲投石大做咩 係投都投本部架啦
每日都收到hkbu email..
次次滿心期待係interview.. 點知又係本部啲公告
真係好想死好拎灰 日日等interview尤其係身邊好多人都已收到....

其實我覺得啲公告好撚煩

我都覺呀屌 每日收工就3,4個彈出黎

唉 有冇得揀唔收架

突發!!
迷離哥哥ig已轉

新ig:dicky_gorgor
dicdicboy
[i]20 / PolyU / 23BRESS / Surveying[i]

突發!!
迷離哥哥ig已轉

新ig:dicky_gorgor
dicdicboy
[i]20 / PolyU / 23BRESS / Surveying[i]

咩料
剛收到top up social policy interview offer
請問有冇師兄師姐喺到

巴打係幾時報咖?

2月尾
最終到星期五啦

我day off
最終到星期五啦

我day off

是日present
cie啲soc真係who cares 要玩學生會都唔會係呢兩年喺呢度玩
從來都唔理ss/commu soc 永遠都係嗰堆人
cie啲soc真係who cares 要玩學生會都唔會係呢兩年喺呢度玩
從來都唔理ss/commu soc 永遠都係嗰堆人

我都冇咩點理 感覺上好似唔存在咁 好似冇搞過任何野
最終到星期五啦

我day off

是日present

是日上堂
最終到星期五啦

我day off

是日present

是日上堂

是日上一堂八半
最終到星期五啦

我day off

是日present

是日上堂

830-1430
等interview等到變望in石

身邊仲要好多人同你分享in咗咩黎緊仲有咩in
我知,我係冇呀我係妒忌啊

大家都要頂住啊
多謝offer god 保佑
終於收到BU ACCT Offer
好感動呀
好感動呀

恭喜巴打

我希望我遲d都會收到offer
好感動呀

快啲走
好感動呀

快啲走

Offer要gpa幾多

仲要報同一科我無得in
不過我就真係遲過佢報嘅
好感動呀

快啲走

Offer要gpa幾多

Cgpa 3.0, 今個sem全D都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞