HKBUCIE同學相認區(五)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
聽日大駕光臨in Top up Social Policy
希望可以收到各位連登巴絲嘅支持
我好驚

加油

多謝巴打 好開心
祝你永遠18歲
點解層層廁所永遠都咁臭
點解層層廁所永遠都咁臭

五樓 最少人
點解層層廁所永遠都咁臭

五樓 最少人

唔係一樓咩
我好驚

加油

多謝巴打 好開心
祝你永遠18歲

怕什麼 集氣支持你
點解層層廁所永遠都咁臭

五樓 最少人

唔係一樓咩

屋企嗰個唔臭
點解層層廁所永遠都咁臭

五樓 最少人

唔係一樓咩

屋企嗰個唔臭

一樓早上8點果陣個撚個開大喎

利申: 一星期起碼係cie開一次大
我好驚

加油

多謝巴打 好開心
祝你永遠18歲

怕什麼 集氣支持你

完全feel到你啲好勁嘅氣多謝巴打希望有緣做你師妹
點解層層廁所永遠都咁臭

五樓 最少人

唔係一樓咩

屋企嗰個唔臭

對唔住 我都開過
我好驚

加油

多謝巴打 好開心
祝你永遠18歲

怕什麼 集氣支持你

聽日你in個時運功運番啲氣出黎就得
我仲好後生 你做我師姐啦
點解層層廁所永遠都咁臭

五樓 最少人

唔係一樓咩

屋企嗰個唔臭

對唔住 我都開過

全校冇一個廁所唔臭,職員廁所都好臭
樓上bam圖?
我好驚

加油

多謝巴打 好開心
祝你永遠18歲

怕什麼 集氣支持你

聽日你in個時運功運番啲氣出黎就得
我仲好後生 你做我師姐啦

我聽日會首先自轉三百六十次,繼而一口氣運你傳畀我啲氣出黎
你係咪讀cie嘎
又要聽wpdp
樓上bam圖?

Bam圖不見了
7樓 WDPD
7樓 WDPD

過嚟最後一行
7樓 WDPD

過嚟最後一行

有4,5個啵
7樓 WDPD

過嚟最後一行

有4,5個啵

最右邊嗰兩個
7樓 WDPD

過嚟最後一行

有4,5個啵

最右邊嗰兩個

相認左?
7樓 WDPD

過嚟最後一行

有4,5個啵

最右邊嗰兩個

相認左?

7樓 WDPD

過嚟最後一行

有4,5個啵

最右邊嗰兩個

相認左?

猜猜我在那

條友講野 我真係唔岩聽
7樓 WDPD

過嚟最後一行

有4,5個啵

最右邊嗰兩個

相認左?

猜猜我在那

條友講野 我真係唔岩聽

我前面
Distribution Requirements course from Business area
1. Business Ethics and Social Responsibilities*
2. Developing Leadership and Management Skills
3. Exploring Business Enterprise
4. Social Enterprise and Social Impact*
5. Understanding Economics in Current Affairs
6. Understanding Investment Management
(Choose 1)

Distribution Requirements course from Communication / Visual Arts area
A. Graphic Design and Visual Communication
B. Interpersonal Communication
C. Media Inquiry
D. Film Appreciation
E. Public Relations and Advertising Practices
(Choose 1)

Applied Science JJ冇商科底應該讀邊科(1至5)好?
A至E邊科比較好讀,會唔會你D?
另外,Summer想Reg Modern Chinese,但又聽人講好伏 應該Sem4先讀,有冇人讀過可以分享下?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞