HKBUCIE同學相認區(五)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
純文字討論都可以咁耐

crcm

Comm妹? 

係呀

好多comm都靚。。。

都係識幾個同學幾靚架
不過講真cie comm真靚女嗰啲..好少比人擺出黎同埋唔係算特別好出位又唔會話成日喺5樓嘈嗰啲

今日見好多tb s人

S人 tb

S啲仔仔唔錯
又完一個星期
落雨
落雨

凍左好撚多
落雨

凍左好撚多

轉凍 多埋落雨
會覺得更凍 著多件衫 小心身體
落雨

凍左好撚多

至慘係搭巴士嗰啲同學,喺第一城嗰邊落車仲要行成10分鐘返學,淋濕曬
落雨

凍左好撚多

至慘係搭巴士嗰啲同學,喺第一城嗰邊落車仲要行成10分鐘返學,淋濕曬

Agger
上個Sem黑雨行返去濕撚哂
健身室有靚女!
健身室有靚女!

圖定老母?
喺canteen見到有人邊食飯邊上連登
btw有冇善長仁翁有尿袋+an機線可以借比我

S呢

S呢

迎接week11喇
仲有三個星期就完結我asshole仔嘅階段
Literature review點做 係咪有開頭 結尾

引言

Argument 嘅資料

Counter argument 啲資料

Refutation paragraph 嘅資料

總結

引言

Argument 嘅資料

Counter argument 啲資料

Refutation paragraph 嘅資料

總結

個gap 寫係邊 ?
是咁的,我整左份form希望只係想整合 SF既同學收生成績

希望各位幫下手填,雖然未必幫到後人,但比佢地作參考都好

麻煩收到offer既人幫手填填

填Offer
https://docs.google.com/a/life.hkbu.edu.hk/forms/d/e/1FAIpQLScn8EyCFT2qA6JqYicbNy69qgSTHl2UVV7Y7wTYywNqkCpYeA/viewform

睇返2017~2018收生成績
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Ipka88DTxamy4tWNQ_V9XYw8a3j2OlCT2wnqH-pCgtI/edit?usp=sharing

我會盡力幫大家keep update 希望多多支持
支持
推推 仲有一個月final
屌 開始唔捨得cie
屌 開始唔捨得cie

屌 講依啲
有機會返黎做下mentor囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞