[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(21) 活躍玩家人數突破100萬!!!

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
唔好狂放Regen
因為個hate 會加得幾勁.
打boss 時先放
最好預好一D 你Expect 到會受大damage 時出.
新手加入,想問下巴哈有無公會講定聲多謝先
有呀!
巴打要點加入
留GAME 名囉
等巴打ADD
有無邊幾個網可以詳盡D講遊戲既玩法?
其實都係接任務. 跑來跑去.
未去到end game content 都預你一定會過到.
夠level 解quest 就應該9 成過到.
練緊雙劍士28lv,剛剛解到打ifrit
我都係頭先打完Ifrit...
先lv25....

睇唔到圖
暫時停止此功能
龍騎而家好勁
啱啱sub咗30日, 想問問外國撚入na server嘅話係咪唔可以同日本DC嘅人玩?
唔得 dc之間唔可以一齊玩
Ok 陣間試下其他dc 睇下lag 唔lag
請問呢3個lv50 既日任
係咪主線推到lv50 就會有?
Steam 買隻5.0 一早俾左code 我.
今日入得code 了.

但上na.square-enix 買果隻仲未send code 俾我...
今版學者冇得再群盾->食傷->展開小精靈個盾
但多左招群補,應該就係為左彌補依個損失。
想當年FFXI, 鍾意用tarutaru, 組到D日本仔會好開心, 佢哋用忍者不停燒$出分身做tank, 打得好爽, 玩Summoner又一定要靠勁人幫手打..
又會企定定得個幾2個鐘等隻稀有怪reborn, 鬥快按攻擊搶怪, 搶唔到都會問對方有無跌稀有寶, 以前玩到好顫
不過未玩過FFXIV, 今晚DL個試下版玩下先
不過感覺tarutaru XI得意D
FF11 好癲.
係Hardcore 向.
要camp 怪.
打成晚升少少exp 死左仲要倒扣.
果時我玩左幾個月頂唔順了.

FF14 相對地 "現代化" d
好多提示, 地圖/ 指示都好清楚.
係想人 "完成" 到隻game...
之後齊齊玩end game content 而唔係日日CAMP 住升Level 咁.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞