[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(21) 活躍玩家人數突破100萬!!!

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
5.0 shadowbringers 包3.0 同4.0 不過要7月2號先入得code
starter係2.0
多謝各位而家買starter 我要做盾勇
如果係gaia-ifrit server既話可以留個名係到加你入會
問多句 ps4玩會唔會好辛苦 冇mouse又冇keyboard 得打字
PS4都可以插mouse/keyboard玩
好可惜漢化果到 雖然睇得明介面
但唔睇唔明劇情

開頭留意唔到google site 睇完都係語言問題
都係唔玩了 唔該
好貴wo
其實玩熟手制唔會差好遠
劇情其實都算係賣點之一 如果睇唔明都幾浪費下
唔介意殘體可以試陸服既不過就同唔到國際服既人玩
或者就咁試玩睇下明唔明啲英文/日文 因為其實大部份都算易明 我覺得
普通usb keyboard/mouse唔係都用得架咩
Download 緊 開左 sq acc 好緊張
Keyboard 得 mouse好似唔得
裝好晒 入到見到server 個畫面 一按play 黑晒 幾分鐘都冇野出 點先
玩到了
妖搞完一大論 冇一個世界可以開新人 咩事
到底漁師可唔可以1日由50升70..
50開始好卡下
開唔到起Ifrit
好多支線任做 唔知邊d該做邊dz無謂做,大部分去做落都好花時間
係街見人用gunbreaker斬斬斬好撚型棍
新手留名
steam 買 開帳用左成粒鐘
直頭 見唔到呢個ser
data center 揀gaia server揀ifrit
5.0 如果唔怕卡exp只做藍色有十字(風脈)
exp用ID拎

利申支線派全清所以依家先77見好多人打爆機了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞