[PC/PS4]Final Fantasy XIV Online(21) 活躍玩家人數突破100萬!!!

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
仲玩到2.X係唔係未洗買5.0住
可以買左先

玩哂成個2.X 等2~3日,
可以直接玩哂3.X~ 5.0(會包哂3.X 4.X 5.X)
係咪有巴打轉左去BAHAMUT入左rgnk
岩岩番番黎玩冇耐,副職岩岩升到70想打4.1 但未夠裝lv,係咪應該等5.0出換裝?定而家都要去升一升套裝先
咸濕仔...
唔係個種射呀

射殺
5.0 果D裝係71-80LV裝, 你4.0唔夠打都係乖乖地換裝先
希望5.0會講下個武士阿伯
東方不敗
終於尋晚過晒主線,可以安心等5.0
我4.0以前已經過左主線打到去5.0最少要幾多裝等?
我一個月前玩返, 用左1個月由4.1解到4.5, 每晚大約玩1小時左右啦, 但我係HEA玩, 有心谷應可以一兩日內完成
主線最後副本要求係360, 由335>345>360, 有三個副本或討滅戰要夠LV才打到, 最後360最難搞, 因為一定要換兩件390裝才夠LV上360打最後副本
建議你不斷刷草木污染, 因為D BOSS最易打, 打得順10-15分鐘一場, 又多人排, DPS5分鐘內就有隊, 你打一個下午就換到裝
弱弱一問有冇網站係講FF14 個故仔?
尋日應該係玩完3.1 幾個Quest... 見到d 劇力好似好勁咁.
但係我又唔知做乜咁.
唔記得哂D 野...
少少記得龍詩戰爭又好似唔記得左做乜事...
見到個型男請我去威, 點知俾人落左藥... 之後就有個敗家仔叫人射死左個義士咁...

放低左3年乜都唔記得了.
好 多謝你

DFFAC/NT 新Update 皇太子第二服飾
俾唔俾錢好
其實, 我覺得睇片會唔會更好? 例如呢D, 配合畫面跟音樂你更易投入故事
https://www.bilibili.com/video/av13372594/
https://www.bilibili.com/video/av9838089/
話唔定5.0皇子就係著呢套衫
因為之前DFF果邊話驚劇透所以另一套衫要7月先出
好大可能
如果實裝落FF14先課埋呢套
反正身邊無乜朋友打
https://space.bilibili.com/1783244/channel/detail?cid=69974
bilibili有人整咗雞精版
我睇咗一半之後就搵返full walkthrough嚟睇
HI,又有個小問題
頭先PRE-ORDER左5.0 係咪要星期五先會出條KEY俾我入
定係佢預購送item個條已經包哂,因為入完見到佢Shadowbringers Early Access已經O左
一條code 包曬item同access
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞